Jag älskar mitt liv.

Hej där! Snabb uppdatering då... Sitter på en uteservering i solen i borlänge med fia och Jennie och bara mår toppenbra! Min första natt i tält gick över förväntan och det enda jag har riktigt sjukt svårt för är toaletterna. Men ikväll blir det kings of leon och jag tror det kommer bli grymt!

Shopping

Hej sötnosar!

Är i underbara Gbg och har hittills haft en toppendag med fika/lunch med Malin på Espresso House i NK följt av lite shopping =). Nu ska jag laga lite fläskfilé med sötsur sås för strax kommer andra Malin på middag och då blir det tjejsnack till tusen!! Jag tror på en riktigt mysig kväll!

Imorgon bär det av till Strömstad för fika med Fia och lite planering för P&L. Sjukt att om en vecka är vi där!!




Dagens outfit;

Yeyh!

Oh yeah!

Både min festivalbiljett och festivalbussbiljetten kom idag!


Vad trodde du egentligen?

Seriöst, vad trodde du egentligen? Att ett enda litet pip efter alldeles för lång tystnad skulle göra någon skillnad? Tror du så himla lite om mig? Tror du inte att jag är starkare än så?

Då trodde du fel.

Vad är det för fel på dessa män egentligen? De klampar rätt in i ens liv, tar upp mer plats än de allt som oftast förtjänar för att sedan lika fort försvinna igen. Jag är typen som inte är efterhängsen, hör av mig men inte hela tiden. Och om då han inte hör av sig skiter jag i det och går i alla fall därifrån med värdigheten i behåll. För jag har upptäckt att allt blir så mycket värre om man är på, efterhängsen, lämnar ut allt man tänker och känner. Det blir så mycket mer påtagligt och så mycket mer...förnedrande är väl det bästa ord jag kommer på...när de som försvinner ut ur ens liv.

Men så plötsligt en dag, efter så lång tid att det nästan är fånigt, dyker de upp från ingenstans! Och tror att man ska bli skitglad att de har av sig och vill ses! Nej, det blir vi inte! Varför skulle vi? Vi är väl medvetn om att ni inte är seriöst intresserade av oss för hade ni varit det hade ni hört av er från början. Då hade ni sms:at, ringt, frågat om vi skulle ses. Vi är inte dummare än att vi fattar det. Vi har faktiskt sett "He's just not that into you".

Jag bara undrar vad ni vill när ni dyker upp sådär igen? Vad förväntar ni er? Vad tror ni ska hända? Jag är i alla fall ganska säker på att mitt "Nej tack, jag tror inte vi ses ikväll. Jag vet ju att du egentligen inte är intresserad" var det svaret han hade förväntat sig.




Festivalshopping!

Hej mina fina läsare!

Allt bra med er? Jag  är på ovanligt gott humör! Kan bero på att jag och Mammi inhandlat lite nödvändiga festivalgrejer och hur det får mig att känna hur nära det är nu! Gah!

Iaf, linnena är inhandlade på H&M och resten är bara sånt där smått och gott från Apoteket.
Imorgon bär det av till Götet en sväng igen!



Trött tjej!

Hej alla söta!

Är så himla trött att jag allvarligt funderar på att gå och lägga mig snart! Haha=P. Kan bero på att jag hade en så fantastiskt trevlig dag, kväll och natt igår! Malin och Gustav hade inflyttningsfest och vi lagade lite smått och gott att äta (bruschetta, halloumisallas och broccolipaj), drack malibudrinkar och rosévin, tjatade hål i huvvet på varandra, träffade massa nya människor som var supertrevliga och utan att man visste ordet av var klockan sent på natten! Det var bara att kura ihop sig i soffan hos dem så avslutades allt med en trevlig övernattning och pannkaksfrukost imorse! Hur mysigt liksom ?! Typ mysigaste ever!

Köpte två skitsnygga linnen också, visar dem imorgon!

Är kär i höga jeans och magtröjor just nu;


P&L

Yeah baby!!!!!! Peace and love ffs!!!!!!!!!!!!!!

Fick äntligen tag i biljett! Dyr som fasen en jag tror verkligen det är värt det! Nu hoppas vi på fint väder, chill folk och underbara konserter!


Hej slappidag!

Godmorgon!

Känner mig som en gammal tant efter tre hopp igår =P. Stel som en pinne! Tror att jag behöver ut och jogga lite och få igång musklerna lite för att sedan stretcha ut dem ordentligt. Men samtidigt är jag så himla trött så att jag skulle behöva en slappisdag. Men det bra är att jag vet att om jag ligger i soffan några timmar kommer jag bli rastlös och sen förhoppningsvis få lust att träna.

Körde brorsan till skolavslutningen imorse och han var så stilig så <3!



Äntligen!

Hej där!

Efter vääääldigt mycket om och men sitter jag nu här och bloggar från min nya pyttedator! Fick köra fram och tillbaka från Torp TRE gånger innan det fixade sig men nu är den igång i all fall! En rosa liten Samsung som passar mig perfa.

Var skönt att klippa sig imorse också även om jag bra tog lite på topparna. Var en lättnad att få höra att om jag inte klippte av mig håret skulle det "bara" dröja två  år innan jag får det så långt som jag vill ha det. Har varit förbi farmor och farfar en sväng med lite jordgubbar också, alltid lika trevligt!

Men förutom det hr det varit en skitdag. Dels med datorn och att jag varit alldeles för trött för mitt eget bästa.  Låg och grubblade halva natten över hur tusan jag ska lyckas få tag i P&L-biljett så jag har varit på bristningsgränsen till tårar hela tiden idag. Så när jag fick åka tillbaka till Torp för tredje gången för att en del saknade kunde jag inte göra annat än att skrika rätt ut! Precis så frustrerad har jag varit idag!

Var på Vallen och hoppade lite idag för första gången på flera år! Det var så roligt!  Har lite ont i ryggen nu men det var det värt! För er som inte visste det var jag rätt seriös friidrottare ett tag och pendlade till Gbg flera gånger i veckan för att träna med en speciell "hoppgrupp". Har gjort 11,5 som bäst i tresteg och 5,30 i längd. Funderar alltid över hur bra man verkligen kunnat bli, för nu får vi räkna in att detta var 3-4 år sen.

Jaja, nu ska jag inte tjata mer=P.

Fruktansvärt dåligt humör.

Hej där.

Blä, jag är på fruktansvärt skitdåligt humör. Allt går åt helvete.
Är ju skitsvårt att få tag på Peace & Love-biljett som ligger på ett någorlunda rimligt pris (och då kan jag ändå tänka mig att sträcka mig till runt 2500) så det verkar ju kanske inte alls bli av nu när jag fixat ledigt och allt..
Jag som ville vara med mina älsklingar Fia och Jennie och planera allt idag...

Sen köpte jag en ny datorn igår, en mini-laptop att ha somkomplement till min stora HP som är awesome men så himla tung att släpa med sig. När jag laddat klart den och ska starta den hittar den inget operativsystem så det blir bara till att lämna in den idag. Inte sådär jätteskoj.

Dessutom var jag så grunig och ledsen igår kväll att jag inte kunde somna vilket resulterar i att jag är svintrött idag vilken är typ en av de få dagarna denna veckan jag inte kan sova hur länge som helst. Måste verkligen träna idag med så jag inte hamnar efter i mitt träningschema heller och jag är så himla opepp!

Yeahyeah,min egna musli jag gjorde igår blev i alla fall bra...


Nu ska trollet iväg till frisören.


Inga problem =)

Jag har blivit luuuurad, man behövde inte alls lämna in det gamla passet =).
För en gångs skull blev bilden bra, men namnteckningen... Efter fyra försök där jag fick höra att jag inte skrev den tillräckligt hårt tog jag ni som en liten smurf med resultatet att namnteckningen syntes men att den såg ut som en treårings... Och hon som jag pratade med hade nog tröttnat på att jag inte kunde ta i ordentligt så jag fick inte skriva om fler gånger =P. Jaja, jag lär få leva med lite skratt vid passkontrollen.

I alla fall, idag hade jag återigen på mig en långklänning (jag kommer typ leva i mina långklänningar hela sommaren). Denna gånger kommer den från Lindex och är en present från Mammi och Pappi<3. Matchade med converse och jeansjacka.

OOOOOOH, den stööööörsta nyheten glömde jag nästan! Det ser ut att bli Peace & Love för mig i sommar! Lycka! Men för mig som aldrig någonsin varit på festival, aldrig någonsin tältat, aldrig varit utan smink, dusch och att raka benen så länge... Hur tusan gör man?! Och omdet är någon van festivalbesökare där ute; vad ska man definitivt ha med sig och vad behöver man verkligen INTE ha med sig?



Pass.

Vad tusan gör man när man ska förnya sitt pass men inte hittar det gamla =S ?
Blir så irriterad på mig själv för jag lägger sånt lite överallt utan att ha koll på det. Har säkert råkat slänga det. Använda det ju jättenyss dessutom så jag borde verkligen kiomma ihåg vart jag gjort av det, men icke...


Lite små träningstips!

Hej där alla söta!

Vilken härlig dag, eller hur ?! Klockan är bara tolv och jag har redan avslutat dagens träningspass vilket innebär att nu kan jag ligga i soffan heeeela dagen, med gott samvete dessutom! Det slog mig när jag var ute och sprang att jag skulle vilja dela med mig lite av mina bästa träningstips och kanske ge er därute som funderar på att börja träna en liten spark i baken. Träning är aldrig roligt i början. Trust me. Från att förr lätt kunnat jogga en timme så hatar jag min kropp nu när jag blir flåsig efter 20 minuter. Grejen är att jag bara har mig själv att skylla. Hade jag inte slappat till mig och slutat träna hade jag fortfarande lätt kunnat göra det! Men, av olika anledningar, är det så himla vanligt att vi faktiskt slutar bry oss om att ta hand om vår kropp. Vi blir förslappade och känner oss till slut lite....sunkiga.. Så här kommer mina bästa tips för att komma igång igen!

1) Rivtstarta

Ändra hela din inställning. Vad hjälper det att träna om man fortsätter att vräka i sig onyttigheter? Mina frukostar har gått från rostbröd och flera koppar kaffe till naturell youghurt med keso, sesamfrön och solrosfrön. Lunchen har gått från mackor till omelett. Kaffet byts allt oftare ut mot grönt te.... Ja, ni fattar poängen.

2) Träningsprogram

Är du osäker på hur du ska börja finns det bra träningsprogram på internet! Just nu kör jag ett 4 veckors löpprogram kombinerat med 4 veckors magstyrka.

3) Hitta en trevlig träningsrunda

Det är viktigt att man trivs där man tränar, oavsett om det är på gym eller utomhus. Försök skapa variation och springa på skonsamma underlag som grus och packad jord.


4) Ha bra träningsskor

Med bra träningsskor menar jag inte de mest avancerade och dyraste man kan hitta, utan helt enkelt en sko som passar dig. Den ska passa dels för användningsområdet men även efter din fot. Jag har kört på Asics i hur många år som helst nu,för de passar min fots form perfekt!



5) Målbild

Sist men inte minst är det viktigt att ha en peppande men realistisk målbild. Jag har en bild på mig från sommaren 2009,  för mig känns det mer uppnåeligt med en bild på mig själv. Men vill man hellre ha en målbild på Megan Fox är det fine =) !




Att bli kär...

Goooood kväll allihopa!

Nog inte så många som kommer läsa detta medan det fortfarande är kväll då många av er är ute på Smögen för en väldigt alkoholhaltig natt, men inte jag som ska jobba precis heeela dagen imorgon.

Imorse hade jag en sån där underbar slappismorgon där jag åt frukost i typ två timmar (fantastiskt med tanke på att mitt nya, hälsosamma liv inte tillåter typ 5 rostbröd med smält smör och ost) samtidigt som jag såg på filmen Dear John. Jag måste verkligen rekomendera den starkt till alla där ute som ännu inte sett den! Fantastisk film! Vanligtvis gillar jag inte kärleksfilmer utan mer psykologiska filmer som Shutter Island och Inception, och självklart allt av Tim Burton, men Dear John var verkigen underbar! Vill se den igen typ NU!

Men i alla fall, medan jag såg filmen kunde jag ju inte låta bli att grubbla över det här med att bli kär. Visst blir det bara svårare och svårare med åren? När man läser gamla dagböcker var man kär i ungefär tre killar samtidigt och det var väldigt få gånger någon av dem var samma tre dagar senare. Nu blir man mer försiktigt intresserad, alltid avvaktande för att man vet hur det alltför ofta går. Den där känslan av att man svävar fram och hela magen är full av lyckorus och hela världen bara ler mot en och man är sådär nervös att man bara vill kräkas... Den känslan innfinner sig liksom inte längre. Och när den väl gör det är det alltid den där lilla varningsrösten i huvudet om att det säkerligen snart kommer gå åt skogen som tar bort toppen av känslan. Så den blir lite bedövad på något sätt. När man sen slår i marken efter en av de få gångerna det fortfarande känns som att man svävar på moln, ja då finns det ju ingen annan man kan börja tänka på och bli lika lycklig igen?! Nu gör det ju ont! Och vem tusan vill bli kär om man vet att det antagligen kommer göra ont?

Jag vet inte. Kanske att jag vill det. Kanske inte. Fast jo. Eller? Och om jag nu skulle vilja det; hur tusan gör man? Alla säger att det kommer när man slutar tänka på det och slutar vilja ha det. Men för min del resulterar det i att jag tänker "ne, nu får jag inte tänka på pojkar för DÅ kommer jag hitta någon"... Och vad tusan tänker man på då egentligen? Jo, pojkar. Fail.

Nu blirre film och mousserande jordgubbsvin eftersom Mammi och Pappi har bröllopsdag idag! Grattis till er!


Studenten

Godkväll allihopa!

Efter en väldigt härlig kväll igår och en någorlunda intensiv dag idag är jag helt slut och det är mycket möjligt att jag vilken sekund som helst kommer att däcka framför datorn också.

Tycker lite synd om alla studenter som fick ösregn på sin stora dag, och påminner mig själv att även om vi hade strax över 10 grader och lite regn framåt eftermiddagen hade vi i alla fall inte hällregn precis hela dagen. Har varit student både i Göteborg och i Uddevalla idag och varje gång jag ser dem passera förbi på sina flak sjungandes för full hals blir jag helt gråtfärdig. Och nej, det är inte för att jag är direkt blödig (eller ja, inte enbart för att jag är blödig) utan för att jag är minns hur lycklig jag var på min egen student och längtar tillbaka som en galning! Jag är ledsen för att jag inte får uppleva min student igen! Så hiomla underbar var den nämligen... Jag måste bara säga det till er blivande studenter; njut av dagen för hur gärna man än vill det är det något man aldrig får uppleva igen! Så ta en sekund och bara njut, ta ett djupt andetag mitt i allt det stora och verkligen insup stämningen och känslorna! Ett stort grattis till er alla som sprungit ut idag!


Lyckliga studenter som badade i Poseidon.



Lite bilder från min egen student;


 


Dagens outfit


Heej allihopa!

Nu är det dags, nu startar vi om carolineslillablogg!

Dagens outfit bestod av en orange långklänning tillsammans med flätat skärp och guldigt pannband (allt från H&M).  Väldigt bohemisk och bekvämt till tusen! Passar perfekt en varm dag i stan!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0