Lovely home

Och det blir bara mer och mer hemtrevligt i min lägenhet =). Tackar Mammi för det !
 

25 september!

Det sötaste man hittar i min lägenhet - Henry !
 

FRÖLUNDA!

Jag är fortfarande uppe i varv, pigg, full av energi! Klockan halv sju på morgonen ? Detta är vad sport ger mig, extra energi! I alla fall lyckoruset som uppstår vid vinst... Och igår var det inte vilken sorts vinst som helst heller, det var en galen j*vla återhämtning! Första 2 perioderna spelade Frölunda rent ut sagt katastrofalt. Uruselt. Det finns inte ord för att beskriva hur illa det var. Gick in i tredje perioden med 3-6, och lyckades spela upp sig till 6-6, för att sedan avgöra på sudden !! Huuuuuur braaaa? Sista perioden var det en glimt av förra årets Frölunda där allt bara klaffar!
Lycklig tjej, bra humör, nu håller vi tummarna för en intressant föeläsning om grundläggande juridisk metod inom skadeståndsrätt!
 
 
 

När man inte ser skogen för alla träd...

Våraföreläsare har hela tiden pratat om att det kommer att komma en punkt, en dag, då allt bara är ett virrvarr av tankar utan någon som helst ordning. En dag då vi inte kan organisera vår kunskap i hjärnan längre, när vi inte vet var tusan vi ska börja. En punkt då vi inte ser skogen för alla träd.
 
Well, min sån dag slog mig igår. Jag satte mig för att plugga och förstod inte ett enda ord. Jag kunde inte ta in någonting. Beastämde mig för en powerwalk för att rensa hjärnan lite, men när jag satte mig igen var det samma sak. Prövade en annan kursbok,men det hjälpte inte. Det är lustigt att vår examinator och föreläsare precis föreläsningen innan sagt att detta brukade hända efter ungefär såhär många veckor, och medans många nickade fnös jag bara för mig själv och var säker på att jag var skonad från detta nonsens. Det var jag inte.
 
Det enda vi fått lära oss att göra när detta händer är att förtsätta läsa.Hur jävla illa det än känns ska vi fortsätta läsa. Så vad gör Carro? Går ner till Hemköp och köper lösgodis, lägger sig i soffan, tittar på House och känner sig värdelösast i världen. Way to go....

17 September

Ytterligare en skoldag till ändå. Har kämpat med den innehållsmässigt tyngsta balken hittills - ärvdabalken. Kombinera det med ett relativt jobbigt språk också så blir dagen komplett.
 
Min lägenhet börjat iaf äntligen komma iordning, tack vare mina underbara föräldrar, vad tusan skulle jag gjort utan er? Ni är allt man kan önska och mycket mer därtill, och jag är så oändligt tacksam för att jag fick bli just er dotter! Vardagsrummet är klart, hallen är klar, käket är klart, min plugg/arbetsyta är klar. Sovrummet skall bara tapetseras om och sen är allting färdigt! Och jag trivs så himla bra!
 




14 september

Pluggar och vräker i mig godis. Intalar mig själv att det är okej.  Det går sådär =/
 
Bjuder på en bild på mitt superfina smyckesträd, och på två till bilder från finalbanketten. Bankettbilderna är tagna av Handels Fotoförening.
 



 

Hard Work

Men åh, mycket hard work på samma gång nu, fast inom olika grejer...
 
Skittunga uppgifter i skolan! Kräver miltals långa svar! Och det är inte för att frågan är svår, utan för att vimåste lära oss en viss svarsteknik... Som jag av nån anledning har väldans svårt att förstå mig på? How come?
 
En roligare variant av hard work - körde mitt första pass på Fysiken idag! Jag var heeelt själv i harmonirummet med min pilatesboll! Ute bland vikterna var det lite folk men inte alls trångt! Här kan jag absolut trivas...
 
Och den tyngsta varianten av hard work - fick ju min soffa i måndags. Den är trasig. Typ Jättemycket trasig. Hur svårt ska det behöva vara att reklamera en vara egentligen? Gick till butiken, men de berättade att jag måste mejla in till deras reklamationsavdelning med bilder på skadan etc. och jag fick veta att de skulle återkomma nästa dag. Mejlade och fick autosvar att de skulle behandla mitt ärende inom 6 arbetsdagar? WTF? Inte acceptabelt. Ringde butiken och påpekade detta och att jag inte tänkte vänta så länge på att få reklamera, då ville jag göra ett åerköp om det gick fortare. Han skulle höra av sig idag. Då han inte gjort det ringde jag nyss upp honom igen och sa att jag enligt konsumentköpslagen § 28 och §29 har jag rätt att häva köpet ifall avhjälpande eller omleverans inte sker inom skälig tid och utan väsentlig olägenhet för mig. Det tog skruv, senast imorgon fm vill jag ha svar. Älskade "lilla" blå bok, du hjälper mig redan få min vilja igenom mer effektivt än förr <3
 
Och just ja ! Jag ska aspa till Nöjesföreningen =) !
 

Då börjar allvaret...

Ja,, mina vänner. Nollningen är till ända och jag är ledsen att meddela att det inte blev någon vinst i nollkampen... Men en tapper andraplats, bara 25 p bakom våra vinnande analytiker! Och vår Niclas vann pris för årets nolla =)! Det kan man lägga på hatthyllan , hahaha (interskämt)!
 
Finalbanketten var helt fantastiskt! Riktig finsittning och det var så kul att se alla uppklädda till tusen. Annat än de senaste tre veckorna när vi sett varandra i de mest fruktansvärda outfits=P.. .Massa god mat, duktiga talare, fina priser... Var kul med en omväxlande sittning där inte alla dansar på borden och överröstar varandra med ramsor, även om det också är awesome på sitt sätt =). Vidare drog vi till efterfest på Parken där ACE som sagt korades till vinnare och firade genom att i princip riva hela stället=P. Juristerna drog då vidare till jazzhuset för att fortsätta långt in på småtimmarna.
 
Är så glad över att jag var med på nollningen, jag har haft så roligt och mött så mycket underbara människor! Och inte slutar vi nu, på onsdag står några av oss på andra sidan bardisken på Handelpuben och självklart ska vi dit och stötta dem i sin aspning !
 
Från banketten i Lördags

 
 

sry

Ledsen för dålig uppdatering men juristplugg samtidigt som spurten mot nollningspokalen ska läggas in har tagit upp all min tid! Men efter ikväll är nollningen över =(. Usch, jag som haft så roligt! Bland de roligaste veckorna i mitt liv!
 
Samlades igår nere vid Feskekörka för att samla ihop sista poängen för att vinna! Efter att ha badat i kanalen, sprungit i pjäxor med en baguette under armen, gjort megasked på en N&FA (32 st!) målat en flagga till Handels Extreme Sports som stod för dagen med texten "Why live on the edge? Jump over it!" och kubbat hela vägen ner till Göta Älv-bron för att klättra upp och fotas och tillbaka på 50 minuter så är jag nu helt slut! Har ingen energi kvar!
 
Bra att man redan snart är på vägtill IKEA för massinköp av möbler, sen ska lägenheten börja fixas och möblerna sättas ihop innan klockan 3 då jag behöver lite tjejtid inför banketten som börjar 5... Intensiv dag.. . 

Tjuvkik

En liten tjuvkik på mitt blivande hem! Allt ska tapetseras i ljusgrått först =)
 

Plugg...

Pluggkaos!
 

RSS 2.0