Vår!

Man vet att våren är här när man äter årets första utomhusfrukost. Och det är exakt vad jag gjorde imorse!

Ett annat säkert vårtecken är grillning. Och bannemig prickade jag av årets första grillning i förrgår!

Summa? Jag är helt säker på att nu är våren här =)


Mammi!

I min osäkerhet kring ifall mammi skulle uppskatta att vara med på bloggen, men sedan insett att det villehon ju visst det, så kan jag ju berätta att hon var uppe och hälsade på mig i veckan =).

Har inte haft så mysiga dagar sen...sen jag var hemma typ! Det är mycket man kan sakna här uppe, men saknaden efter familjen är den enda som verkligen är jobbig. När jag kommer hem har jag nästan varit borta ett halvår..

Men åååh vadmysigt vi hade det! Massage/ansiktsbehandling, skidåkning, after-ski, middagar, räkor och vin... Och bäst av allt - att bara få vara nära <3




Sämst

Jag vet att jag är sämst i världen på att uppdatera.

Carro har varit på gymmet och insett några saker;

1; Jag är tjockare än ever.
2; Jag trivs inte med mulliga magen
3; Jag insåg att jag är väldans lycklig ändå för det finns så mycket annat som är viktigare
4; Därmed inte sagt att jag tänker anstränga mig lite mer för att få bort den. Men vänner, skidor och festande kommer ligga på högsta prioritet de dryga 5 veckorna kvar här. Resten löser sig.

DSB

Den Svenska Björnstammen på Harrys var så jävla grymt!! Sinnesjuk stämning och jag var så glad, så glad...!






Ett bra dygn!

Jag har haft så himla bra dagar nu! Igår var det så oerhört fantastiskt väder och jag hängde med min underbara Natalie i backen hela dagen och köttade skidor och solade! Livet var så himla underbart! Hade ett stort leende på läpparna hela tiden =).

På kvällen hade vi personalåkning med nästan hela repangänget och när vi svischade nerför backen allihop, så jävla synkade, kände jag bara hur mycket jag ÄLSKAR dem. Så oerhört! Efter några timmars åkning hade vår fina stugis fixat fram grill och korv och så satt vi där runt marschallerna med filtar och pratade om allt roligt som komma skall.

Sedan bar det hem ,snabbt in i duschen och iväg till Tandådalen för Måndagsklubben. Så J*dra roligt! Kul att se nåt annat än Harrys och träffa nytt folk =). Lycklig tjej åkte hem vid två-tiden och sov gott tills hon vaknade av att solen som lyste från en klarblå himmel stack henne i ögonen.

Dagen bjöd på en trip till Högis för att köpa biljetterna till Ski & Rock och sen GICK jag och Natalie hem från Högis till Lindvallen! Helt sant! Och väl hemma fortsatte vi hår hurtbulledag med att bygga en solterass i snön, med ryggstöd och allt!









Jag älskar livet.

Känn PEPP!

Herreminvärld, vad jag är pepp på livet, på framtiden, på allt!

Har haft en underbar kanondag med Viktoria, och är numera en lite gladare person än innan!
Började med lite häng i Tandå, drog till Lindvallen och hängde lite i parken (jag VILL lära mig!) och medans vi satt och smälte den supergoda lunchen på Gurra och var lite mätta på skidåkningen kläckte Viktoria den bra idén om en trip till mora. Sagt och gjort, en kvart senare satt vi i bilen på väg. Blev lite shopping, vaniljlatte, upphämtning av en tv (??) och planer inför Smögen i sommar. Hoppas, hoppas!!

Peppad tjej ska in i duschen nu =)








Kent

Återupptäcker min kärlek till Kent och är så lycklig att de kommer till P&L =) ! Hade väl inte glömt bort hur mycket jag tycker om dem, utan bara... inte tänkt på det på ett tag. Men nu rullar platta efter platta med Kent på Spotify =) ! Favoriten? Utan dina andetag och Om du var här =) !


Men SOFT dag!

Jag tänker inte säga så mycket; bara titta och njut!










k2 Silencer

Nu är de mina, k2 Silencer =) ! Är så pepp på att testa den i morgon! Ska tydligen vara grym i och utanför pisten och vääärd i parken också (nu ska Carro bli jibber på riktigt)! Så imorgon bär det av till tandå för några åk och sedan landa i en snödriva med en iskall cider i handen och latschen i ansiktet ;)!





=(

Fy tusan vad jag saknar min älskade Mammi nu...


Living the dream =)

Mina kinder bränner, min näsa bränner, ja hela mitt ansikte bränner. så j*vla grymt väder har vi!
Skidåkning i slush. Lunch ute i solen. Blåbärsoppa. Ikväll blir det entrecote och klyftpotatis. Imorgon heldag men vad som spås bli lika grymt väder som idag (solskydd istället för latschen...?) och sen middag på rådhuset.

Jag är lycklig.

Men mammi, jag saknar dig !

RSS 2.0