...

Fantastiskt vackert väder idag!
 

31 mars

Tjoho, sista mars! Det innebär att det är 1 april imorgon och då blir det varmt! ...Eller...?
 
Hoppas ni hade en bra påsk i alla fall ! Min spenderades ute på Smögen där jag har myst runt med familjen! Dagen igår bjöd på shopping och kvällen bjöd på god mat i goda vänners sällskap =). Har dock insett att jag verkligen måste träna rätt rejält efter den här helgen... Jag har ju mitt mål att nå till 1 maj och ska jag vara ärlig går det väl sådär...
 
 
 

28 mars

Det blev lite för hårt igår, jag erkänner...
 
 
 
Men nu ska jag svulla i påskägg så jag mår bättre ;)

...

Tack för lunchen idag älskling !!
 
Bakade cookies igår med. Tack och lov, de kan komma väl till pass när man är nyligen totaldumpad...
 
 
 
 
 
 

26 mars

Låt mig bara sova tills det inte gör ont längre.

25 mars

Köpte ny klänning till Handels påskfest på Ritz på onsdag =)
 
 
 

24 mars

Men shit,  är det redan 24 mars?? Herreminvärld... Men jag vill verkligen att tiden ska gå så himla fort nu, Det är så mycket som jag bara vill veta hur det kommer att sluta. Jag vill bara att framtiden ska bli så mycket mer säker. Just nu känner jag mig lite lätt instabil för att jag går omkring med en stress i hela kroppen över det här ovetandet. Jag blir fräsig, bitter, och inte alls en speciellt kul människa att ha att göra med. Dessutom blir jag opepp på precis allt. Jag vill bara veta hur det kommer att bli.
 
Denna helgen har i alla fall varit lugn och skön! Den har spenderats tillsammans med familjen, och fick ääääntligen träffa min fina syster igen ! Har ju inte sett henne sen jul liksom!
 

22 mars

Var fredagsfin i håret idag, och kvällen lyxades till med smörgåstårta!
 
 
 

...

I am not crazy
I am not nuts
I just wanna feel it all

21 mars

Jag älskar mitt nya rödorangea nagellack !
 

20 mars

Jag har bara en riktigt dålig period nu. Jag är inne i en sån svacka. Jag vill inte plugga, jag är helt omotiverad och får verkligen KÄMPA nu. Jag hatar det. Jag tycker ju om juridik egentligen.... Bara inte just nu!
 
Jag är småsjuk också. Sådär tillräckligt så att man inte kan träna och då mår jag dåligt för att jag blir fet... Jag är bara yr och har svårt att fokusera blicken? Huvudvärk till och från, och alltid supertät i näsan. Inte kul! Blä!
 
Det går inte sådär jättebra på kärleksfronten heller, lite väl mycket motvind just nu. Hatar känslan av osäkerhet, och när man antagligen tycker om nån mer än den tycker om en tillbaka? Varför är det typ story of my life? Och nej mammi, jag vill inte prata om det mer än såhär =P. Jag vill vara glad när jag pratar med dig =) !
 
 
 

19 mars

Jag överlevde Ullared, och kom till och med hem med två nya väskor!
 

17 mars

Det börjar arta sig!
 

16 mars

Efterrätt in the making!
 

15 mars


14 mars

Haha, jag måste berätta en grej som kommer överraska de som känner mig; Jag ska kanske åka till Ullared på tisdag! Jag är livrädd. Har lite ångest. Men jag ska klara det! Who knows, it might even be fun!
 
Dock har jag ju svårt att vara inne på Ikea liksom, och jag har hört att Ullared är betydligt värre...?

11 mars

Får jag gratulera
Du är livrädd med stil
 

...

Glömde berätta att jag var olydig och shoppade lite igår också när malin var här...Behövde en ny svart BH eftersom jag rensade ur massa gamla underkläder i veckan (tycker det är sååå himla viktigt med fräscha underkläder)! Jag brukar köpa på HM, men tycker alltid att de ganska omgående slir konstiga i klyftan liksom, att de viker sig utåt. och att byglarna under typ töjer sig så att efter ett tag kan man gå och behöva dra i BH:n hela dagen för att underdelen hamnar på halva brösten.... Men nu var jag inne på Twilfit och hittade en supersnygg, jätteskön BH med matchande trosor i olika modeller!
 

10 mars

Jag satt och velade länge och väl innan jag bestämde mig för om jag skulle lägga ut bilder på min personliga utmaning eller inte, men kom tillslut fram till att det nog kan vara en sporre för mig själv !
 
Jag har ju gått och blivit på tok förslappad sen jul, men för snart två veckor sen bestämde jag mig att nu jävlar ska det bli ändring! Sen dess har det blivit massor med timmar på gymmet och riktigt bra kost. As we speak sitte rjag och äter kyckling och sötpotatis liksom =). Så, well, har kommer resultatet för vecka 0-2. 1 maj avslutas min utmaning och då ska magrutorna vara framme och rumpan skall vara riktigt fast och fin ! Inga kärlekshandtag skall finnas kvar! Ursäkta min oförmåga att redigera ihop bilder men what to do...
 

8 mars

Började internationella kvinnodagen med att bli väckt med frukost på sängen - en riktigt lyxig fruksallad och en latte ! Därefter blev det en lång sväng på gymmet med 30 minuter löpband, 30 minuter crosstrainer, massa mage med pilatesboll och dessutom väckte jag träningsglädjen till liv med lite spänsthopp på step-up-bräda! Tänk att känslan av att bara få hoppa lite kan göra mig gladare än ett barn på julafton ?!
 
Nu tänker jag ligga i soffan större delen av dagen och inte göra ett skit, och ikväll blir det middagsmys och vin med bästa Julia och Joanna. Dagen kan knappast bli bättre ...=)!!
 
Idag vill jag också rikta extra mycket kärlek till min mamma, min förebild och den starkaste kvinnan på jorden <3
 
 
 

Målbilden !

Hittade målbilden för min träning! Från 2009...
 

5 mars

Då har man fått sin första intervju inför sommaren! Nästa onsdag blir det.... Håll tummarna för mig!!
 
Bara för det längtar jag efter sol och värme...
 

4 mars

Igår var våren här! Och jag är kär i min nya tröja som snällaste mammsen på jorden köpte åt mig <3
 

1 Mars

Välkommen första mars, du är efterlängtad! Idag när jag gick till skolan imina snövita Converse funderade jag för mig själv; är våren här nu? Solen värmde riktigt gott, marken var helt torr och alla verkade lite gladare än vanligt. Kan det få hålla i sig ? Snälla..?
 
Jag ska prova med en bildbomb idag istället, vill ju dela med mig av mitt finbesök från storsta'n ;)! Blir en skön paus i mitt tentaplugg detta. Kul att klockan är halv fem en fredagseftermiddag och jag fortfarande sitter i skolan, och lär så göra ett antal timmar till. Jag är en sån som verkligen inte får nåt gjort alls när jag sitter hemma. Där är allt mer lockande än att plugga! Till och med städa, vilket iofs vore nödvändigt just nu. Men tentan först och främst! Har lite torkade aprikoser och en smoothie med mig som jag skall fredagsfesta på. Ironin är sky high nu... 
 
Men jag har iaf vart en sväng på gymmet idag igen och skall bannemig ta tag i denna slappa kropp nu! Jag kände verkligen det när jag låg där och bänkpressade lite kände jag bara adrenalinet pumpa i ören och kände "Faan, faan, faan, hur har jag kunnat låta det gå så långt?!  Jag är ju för fasen en idrottare i hjärta och själ! Hur kunde jag nånsin glömma det??".
 
Men nu, bilder ! Måste verkligen rekommendera att alla som har möjlighet besöker Röhsska Museet nu, deras utställning Ond Design var så himla bra!!
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0