29 januari

Åh, vad jobbigt det känns att vara hemma igen. Enda nackdelen med att vara borta är att man aldrig vill tillbaka till skolan! Jag har haft en sån toppenvecka i Val d'Isère! Dock har researrangären, Nortlander, varit skitdåliga.... När vi kom fram fick vi först släpa våra väskor till en nattklubb för att vi inte fick ha dem på hotellet...? Stå där och byta om till underställ bland massor med snygga handelskillar är väl inte det roligaste jag gjort. Sen ut i backen och fick en liten chock. Svarta backar i Frankrike är INTE samma sak som svarta backar i Sverige eller Norge! Men ju längre veckan gick desta stabilare blev min åkning igen =).Sen fick vi iaf släpa allt tillbaka till hotellet där vi skulle få rummet vid 5. Klockan 8 fick vi vårat. Klockan 10 fick de sista av oss. Hell yeah.
 
Sen väntade iaf flera underbara skiddagar med strålande sol (och en halvbränd näsa som resultat), grym puderåkning, bra fest och mysiga middagar ! Jag har varit så himla glad hela tiden! Hade en rätt urspårad sittning också, med mina första lambos =P. Vi såg Mikael Weermets spela på Doudoune, fick killana att ställa sig i köket och laga middag åt oss tjejer, dansade på borden på La Folie Douche och hade det allmänt awesome!
 

17 januari

Usch, nu är den dumma tentan ätnligen över ! Fy tusan vad jobbig den var! Och jag blev såååå stressad över att jag var klar på tok för tidigt... Jag måste ha missat nåt viktigt... Men nu ska jag släppa det och bara njuta av den kommande veckan för nu väntar FRANKRIKE! Val d'Isère närmare bestämt =)!
 
Jag fattar inte hur jag kan ha packat en väska helt full med grejer? Tur att jag fick låna en "normalstor" av Hanna eftersom min megaväska aldrig varit okej och en träningsbag är på tok för litet...! Men det tar snabbt plats med fleecetröjor, skor, vinterjackor och termobyxor. Och lite festkläder på det =) ! Men det ser onekligen ut som om jag ska flytta till Frankrike på obestämd framtid snarare än 10 dgr =P...
 
 

15 januari

Har tentaångest. Vill gråta.
 
Men gipset är iaf av! Där under gömde sig lite dinosauriehud tydligen...
 

14 januari

Yeah! Jag är the master of packing!! Seriöst, allt jag hade med mig hem till Uddevalla ( där jag ändå varit sen 22 december), några par skor, 2 täckjackor, termobyxor, ryggskydd, flera par underställ och fleecetröjor, hjälm och pjäxor, två par skidor... Allt ner i en resväska, en bag och en pjäxbag... Hell yeah, kände mig grym!
 
Och imorgon åker gipset av och det första jag ska göra är att smörja in min hand, huden börjar allt mer likna den på en dinosaurie. Och så ser jag fram emot att kunna använda nån annan jacka än min skinnjacka, det är VÄLDIGT kallt...
 
Och bäst av allt, min Julia är ÄNTLIGEN hemma igen!!
 
All in all, a very happy girl =)
 
 
 

...

Har nu lyckats plugga sen 10 imorse (klockan är 20 över 6 nu...). Fy fasen är det enda jag kan säga! Hittade en jättesöt bild på min gamla skrutt!
 
 
 
 
 

11 Januari

Men hjälp vad tiden går fort ! Och det är bara bra för snart mina vänner, snart ska jag åka till Val d'Isère!! Och ju snabbare tiden går desto snabbare kommer min kära lillebror hem igen. Inatt började hans tio veckor långa resa... Åh vad jag också hade velat göra en sån långresa! Dubai, Thailand, Malaysia, Australien, Nya Zeeland och sen hem igen. Men som syster är man allt lite orolig i magen. Fick jobba hela kvällen igår med att se till att hela ffamiljen fick fungerande Skype och Viber. Är ju egentligen inget tidskrävande, men eftersom mammsen inte uppdaterat sin mobil NÅGONSIN så hade den kvar Android market som ju nu är Google Play och då fick man uppdatera hela telefonen, och det ville den först inte, och säkerhetskopiera alla kontakter... SEN kunde jag fixa allt annat =P.
 
Var tillbaka i Gbg en snabbis i början på veckan och tänkte då kolla om det möjligtvis fanns nåt kul kvar på mellandagsrean. Hopplöst såklart. Men som student efter jul kan man inte lyxa sig så mkt, utan det var liksom rean eller inget =P. Men precis när jag gav upp i nordstan och skulle gå hem gick jag förbi bikbok. Och samma morgon hade de börjat sin ombyggnadsrea med 70 % på nästan allt! Och eftersom det var första dagens fanns allt fint kvar och i min storlek (förutom ett linne jag köpte som jag kmr få sy in i sidorna, men whatever). Totalsumman? 340 spänn... Så himla nöjd tjej!
 
 

4 Januari

Inspiration från www.suitupordie.com som vanligt =)
 
 
 

3 januari

Oj vad det känns konstigt att vara hemma! Men det konstigaste är nästan att det inte kändes ett dugg konstigt att vara där! Det var bara som vilken dag som helst när vi alla var lediga tillsammans och käkade frulle ihop, spenderade dagen i backen, after-skiade, slappishängde i soffan och käkade middag ihop. Som vilken ledig dag som helst... Jag tror inte att jag riktigt tagit in att jag bara var på besök. På nåt sätt är jag helt inställd på att jag bara ska vara hemma några dagar för att sedan ta bilen tillbaka upp på fjället. Undra hur det kommer kännas när verkligheten hinner ikapp mig... Bara av att åka in i Sälen, uppför backen och in i Lindvallen fick tåra att spruta helt okontrollerat! Jag mår ju så bra där...
 
Vi har hittat på så mkt mysigt att jag helt glömt bort att fota, vilket man alltid ångrar såhär i efterhand... Men nyårsaftonen var precis så som en nyårsafton ska vara! Vi käkade i stugan (kyckling marinerad i oliver och soltorkade tomater med ugnsrostade rotfrukter och pepparkakscheesecake till efterrätt), gick till Gurrabacken vid tolvslaget och kollade på skidlärarnas fackeltåg, massa raketer och öppnade skumpan, och till sist fortsatte festen i stadiumstugan långt in på småtimmarna =)!
 

2 januari

såhär kan det tyvärr gå...
 
 
 

RSS 2.0