Lammet & Grisen =)

Hej sötnötar!

Jag är LYCKLIG nu när jag har mina bästa hos mig! När jag såg Julia komma in på jobbet och fick krama om henne i ett virrvarr av vinterjackor kunde varken hon eller jag hålla tårarna tillbaka! Lovade henne att när jag kommer hem igen ska jag aldrig mer lämna henne, och vi har bestämt att jag och Philip bör ha delad vårdnad om henne ;).

Vi var och lyxade till oss med middag på Lammet & Grisen igår, och hjälp vad gott det var! Jag som egentligen inte är en entusiastisk köttätare ens! Ska man nånsin äta kött ska man göra det på Lammet & Grisen!

Idag blir det backen innan vi ska hem och förbereda trerättersmiddag för 14 pers...!




Klänning!

Jahapp, nu var julen över.Men snart är det nyår och då kommer mina älsklingar hit! Längtarlängtarlängtarlängtar! Hade en ganska bra julafton ändå och jag hade joooordens sötaste och juligaste klänning på mig på julbordet =)!




En längtan efter något annat...

Jag älskar Sälen. Jag älskar mina sambos. Jag trivs med mitt jobb. Jag mår bra. Jag tycker om säsongslivet!

Men ändå börjar det krypa lite i kroppen, som en sorts längtan efter något annat. En längtan efter en fast punkt i livet, en rutin, att veta ungefär vad man kommer göra de närmsta 6 månaderna. Att kunna spontant umgåsmed nära och kära, slå mig ner. Sitta med glasögonen på och näsan djupt ner i böckernaoch känna mig grym och bright och viktig när jag pluggar. Jag känneren längtan efter att börja resten av mitt liv! En sån underbar känsla att äntligen vilja! Jag tror man måste känna en dragning mot det om man ska kunna sluta säsonga,för säsongslivet ärså näraperfekt man kan få det. Enkelt. Bekymmersfritt. Men ändå så tillfälligt, kort, begränsande. Jag vill nåt mer nu. Skaffa lägenhet, inreda, bosätta mig. Skaffa ett liv som är mer långvarigt.

Nu; julklappsöppning!


God Jul!

God Jul sötnosar!

Nästa år är jag hemma hos familjen och myser istället!


Meeeh inget speciellt...

Har inte sådär jättemycket kul att säga utan nöjer mig med att bjuda på hur jag såg ut igår när vi var på intro och inspirationsföreläsning med Ola Skinnarmo som var jätteduktig! Riktigt kul att höra hans berättelser och, enligt mig, underbar humor!


En riktig disneygran!

Se vad vi lyckats knåpa ihop här på Fäbo!




Jag och Natalie hade liiiiite problem med att få fram våra bilar när vi skulle iväg till byn...

Middag!

Idag ska jag och mina kära sambos och kollegor lyxa till lördagskvällen med middag på en av Lindvallens bästa restauranger - Gustav Grill & Bar! Fy *** vad jag förtjänar det efter en riktigt hektisk dag! Men jag upptäcker att jag gillar när det händer litegrann för att jag känner att nånstans bak i minnet har jag ändå koll på läget! När vissa av de nya ställer frågor jag inte trodde jag mindes svaren på men min mun automatiskt uttalar svaren blir jag sådär småstolt över mig själv som man egentligen inte får bli i mellanmjölkens land..



Mammi!

En mamma har alltid rätt, och jag är så tacksam att jag har fått en sån underbar mamma som stöttar och ger råd och som jag känner att jag verkligen kan prata med. Och hon har alltid rätt. Jag vet att jag trycker ner mig själv, förminskar mig själv och har någon tanke om att jag inte bör låta folk komma inpå livet. Jag ska försöka ändra mitt synsätt. Försöka.

BLÄ!

Men blä! Jag får ångest av att inte kunna träna! Hatar det.

Jag saknar min Fia!

Förkyld

Bild från igår!


Lucia!

Efter att ha startat dagen med luciamorgon och saknat mitt och mammas lussemys så mycket att jag blev ledsen är det nu dags att ta sig samman och dra sig mot gymmet med BecciBoo. Lite småförkyld så blir nog inte överdrivet ansträngande, men jag lär få min del av svett när jag sen ska försöka gräva upp bilen ur snön så vi kan åka till byn. Projekt!


Mys

Myser med Melissa Horn idag.

Lät du henne komma närmre?
Var hon vackrare än mig?
Det finns dagar då jag tänker mer på henne än på dig
Jag går bredvid men halkar efter
Jag orkar inte springa mer
Har försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser
Den här platsen är nån annans och jag måste hitta ut
Hur ska man älska nån som har älskat nån förut?


Aktiva brudar!

Hej sötnosar!

Jag och Natalie insåg att vi är någon form av säsongarversionen på wonderwomen. Upp tidigt, ut i backen, köra på till lunch, mellanmål, gymmet, matlagning, utekväll. Full rulle! Aktiv är vårt andra namn.

Idag var det MAGISKT i backen! Fram till lunch. Har man bara öppet två backar är det ganska givet att det blir uppåkt. Men nu är vi på gång!

El Clasico på Sportbaren ikväll. Med en seger för Barca är dagen komplett sen!




Kärlek!!

Mmmmm, det här är värt att dö för
Jag tror mitt hjärta blöder
-Veronica Maggio



Aktiv dag!

Skidåkning.
Gym.
Saunavärld.
'nuf said.


Grillkväll!

Hej sötnosar!

Igår var en alldeles sjukt bra kväll! Vi var inbjudna till Harrys för buffé och mingel, och det var så fantastiskt god mat att det nästan kan mäta sig med mammas mat! Grillad lax, kyckling, kött, potatisgratäng, goda sallader, och sen fick vi dessutom grilla våra egna spett vid borden på nån varm sten. Mys!
Senare på kvällen spelade E-Type på ICE och det var bra mycket folk! Jag hade skitkul!
Vaknade upp imorse och insåg att det var andra advent vilket innebär att jag fick öppna ett paket! Jippie - studsade nästan upp ur sängen när jag insågdet =). Fick boken Monster som jag verkligen önskade mig. Är grymt sugen på att börja läsa den idag!

Hoppas det kan bli lite skidåkning imorgon!



Jag ser det snöar!

Jag ser det snöar, jag ser det snöar, det var väl roligt HURRA!!!!!!
Lycklig tjej!
Ska åka så sjukt mycket skidor i veckan!!

Igår var vi på julbord och medan de andra gick ut gick jag hem och myste ner mig i soffan, hade en lite sån där deppig kväll när jag saknade hemma, saknade familjen och tänkte på hur jobbigt det är att inte kunna börja varje dag med att krama dem. Men ikväll blir det mingel, buffé och E-Type på Harrys så jag ska försöka vara mer pepp idag!

Och för att avsluta med att skryta lite har jag lycjats vara på gymmet alla dagar utom en sen jag kom hit, och magrutorna börjar reda krypa fram igen! Jag VISSTE att de fanns där under fettet nånstans hela tiden!






RSS 2.0