wtf?

But you didn't have to cut me off
Make out like it never happened
And that we were nothing
And I don't even need your love
But you treat me like a stranger
And that feels so rough
You didn't have to stoop so low
Have your friends collect your records
And then change your number
I guess that I don't need that though
Now you're just somebody that I used to know


bättre saker för mig

Jag har lite bättre saker att göra än att blogga just nu. Brorsan har varit här, fia har varit här och vi har haft det underbart! Skiddagar, utgångar, lyxluncher på gurra, mysiga middagar!

Fast nu när de både åker hem idag kommer jag nog inte ha nåt bättre för mig iaf...


Ångest

Hur tusan ska jag kunna klara mig utan detta nästa vinter? varför är alltid den bästa perioden i slutet på säsongen? det är ju det enda man kommerihåg sen! Sol, fest, varma skiddagar, utomhus-afterski, luncher i solen... Man minns inte ett skit av mörker, kyla, storm, deppighet...







Älskade, hatade , oundvikliga gogglebränna


<3

Det gör inget att mina kollegor och våra gäster har pojkvänner / män som skickat en massa blommor idag. För jag har en mamma som skickar både parfym och choklad. In your face !

Tack Mammi <3


Blandat

Tjoho!

Har väl inte sådär grymt mycket att dela med mig av förutom att jag köttat på gymmet, är på väg mot grymt fit och har lagat sjukt god mat med natalie idag. Annars är mitt huvud fullt av annat just nu...




Hundspann!

Åh vilken underbar dag jag hade igår! Helt fantastisk från början till slut!


Himlen var klarblå, solen stekte på ansiktet och vi började dagen med hundspann. Vilken upplevelse! Jag var lite lätt nervös när jag såg att hundarna var helt GALNA och ivriga att komma iväg och ryckte i linorna så hårt att jag trodde de skulle gå av. Och nervositeten blev inte bättre när guiden sa att i gruppen innan hade 4 slädar vält på grund av snövallarna som det tidigare ovädret dragit upp! Mennär vi väl kom iväg gick det så himla bra! Jag och Josefine var värsta dreamteam! Jag satt i släden på vägen upp till storfjällsgraven där vi åt våffla och solade, och sen körde jag spannet hem igen. det var lite klurigt men så himla skoj! Och utsikten var helt fantastisk...

Väl hemma var det bara att skutta i skidkläderna, bege sig ut i backen för lite shredding (det gick också så himla bra igår, hade sån grym känsla i åkningen!) och därefter after ski. Hem och powernappa en snabbis och sedan utgång på det. Och vilken lyckad utgång sen! Det var längesen jag hade så himla skoj! Kaos!

idag är jag pigg och fräsch tjej som skahoppa i understället och bege sig ut i backen idag igen!




Ledighet!

Åh, idag är jag äntligen ledig och vi ska göra nåt så ovanligt som att åka  hundspann! Spännande värre!
Fast har en känsla att jag kommer sakna mina muppar så hemskt mycket när jag får träffa hundarna =/.

Btw har jag nu haft huvudvärk varenda dag i en och en halv vecka. Jag hatar det. Tsbletter hjälper inte. Vad tusan är fel på mig?

I alla fall var jag duktig och köttade på gymmet igår igen ( det börjar bli en vana nu ) och är så nöjd över resultaten jag ser! Är inte så inställd på att bli pytteliten utan vill se sådär hälsosamt fit ut. Så jag delar 50/50 mellan styrka och kondition. Men åh vad jag längtar hem efter body balance, body combat, body jam och body pump. Att bara hänga på gymmet blir efter ett tag lite långtråkigt. Men jag tänker inte ge upp =P!

Och återigen kan jag konstatera att min Mammi har rätt. Min ansiktskräm tog slut igår och jag övervägde att köpa en ny. Dyrt,dyrt,dyrt,dyrt. Jag har egentligen inte råd med sånna utsvävningar just nu. Men faktum är att min hud aldrig mått så bra som nu, mitt ansikte är helt babylent! Porerna är betydligt mindre och det är mycket mer sällan de där elaka finnarna poppar upp. Så jag bet ihop, drog från kortet och slängde ut 700 spänn på en burk ansiktskräm. För som min mammi har sagt; i vissa fall hör tyvärr pris och kvalitet samman, och huden är så viktig att ta hand om. Och ja Mammi, du har rätt, som vanligt =). Ger massa cred till md formulations, bestämmer mig för att nästa gång ska jag köpa på nätet istället =P, och ger mig iväg till badrummet för att njuta av mina morgonprodukter =) !

GYM!

Måste bara börja dagen med att skryta lite om att jag gjorde väldigt f*cking mest awesome pass på gymmet igår! Damn, jag är på väg att bli extremt fit! Kände hur benmusklerna pumpade, magen fick sig en omgång så jag knappt kan stå upprätt idag, efter så mycket bänkpress är jag förvånad att mina bröst inte sitter alldeles under hakan och för att inte tala om konditionsdelen!

Liten egotrip såhär på morgonkvisten. Nu blir det jobb. Incheckningdag. Tralalala.

Natalie =)

Jag är så glad att min fina Natalie är tillbaka på Fäbo! Våga aldrig lämna mig så länge igen! Jag är så mycket gladare här uppe när du är här =).

Btw har vi -26 grader idag. Jag är ledig men det är lite för kallt för att jag ska vara pepp på att åkaskidor. Dessutom är jag ledig själv så jag är uttråkad. Får väl bli en sväng till gymmet, kanske saunavärlden också... Och så ska jag söka jobb och anmäla mig till högskoleprovet! Hjälp, vad tusan har jag gett mig in på =S?!


RSS 2.0