Nu kör vi!

Då var det dags! Dags att träffa mitt blivande hem, alla mina kursare (även de som inte varit med på nollningen) och mina föreläsare. Lite lätt pirrigt! 4,5 år.... Nu kör vi!
 

FREAKIN' AWESOME!

Haha, vi ÄGDE på nollningen idag! SJUKT grymma jurister i år!
 
Vi vann dragkampen (jag var med i det segrande laget och har bränt bort allt skinn på några av fingrarna men det var det lätt värt!), vi var awesome på att bygga en mänslig pyramid, insanely bra på att bilda alfapetord, bära flest kursare på samma gång och... trumvirvel... JAG FICK ETT IDOLKORT! Varje N&FA (typ huvudfaddrar) har ett antal idolkort som ger 10 poäng och jag lyckades charma till mig ett med en liten kärleksdikt =). NÖJD TJEJ!
 

Nollning!

Har varit sämst på att uppdatera på ett tag, men det beror på att jag är mitt uppe i NOLLNINGEN! Så himla kul! Hittills har vi hunnit med sällskapsresanfest, tidsmaskinsfest, skattjakt, leka i plastbollar i kanalen och ha vår första sittning! Och dansat sanslöst mycket! Vi är faktiskt ett riktigt härligt juristgäng =). Imorgon är det dags för Nolliad vid (och i) Delsjön, sen har vi kvar pensionärsfest, Dam&Herrmiddag, spexafton, flashmob och nollkampsfinal/bankett. Letar klänning för fullt! Iaf, jag har det skitskoj!
 
Men vill ni veta en sak? Jag har lärt mig nåt nytt idag! Tydligen kan man nollas FEL! Haha, det är helt sant! Personen som sa det är ifråga nollningsexpert från ett universitet med sånna gamla anor som Linnéuniversitetet. Jag ärinte helt säker på checklistan som ska uppfyllas då det enda klara exemplet på vad vi gjorde fel var att vi inte var fulla. Men jag är helt hundra på att det var fler regler som missades! Skönt för personen ifråga att hon fick nollas på rätt sätt =).  
 
Skulle ju kunna vara så att om man blir antagen till ett av de mest eftertraktade programmen i landet håller man det classy? Men återigen, vad vet jag=P. Tycker bara det är fascinerande hur det finns människor som bara lägger onödiga men ack så roliga kommentarer.Jag vet att jag är lika patetisk som faktiskt tar illa upp, men jag kan bara inte låta bli att försvara mitt blivande hem =P. 
 

!


AWESOME!!

JAG HAR FÅTT LÄGENHET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pustar ut...

Sitter i soffan och pustar ut över att ha registreringen avklrarad. Att ha första mötet med mina blivande kursare avklarat. Och lättnaden över att de allra flesta verkade helt normala, om än en oroväckande hög andel 93:or... Dessa nyblivna studenter som inte har en aning om hur tufft livet kommer att bli för dem och hur mycket de missar genom att börja plugga direkt? Jag försökte. Det gick åt h*lvete. Istället har jag nu njutit av livet några år och kommer laddad med ny energi för 4,5 års studier... Läskigt länge. Och på måndag är det dags för nollningens början.... Vi vet att temat kommer bli film, men mer exakt vilken film vi får är oklart.
 
Gårdagen spenderades i alla fall först med rundvandring och inskrivning på handels (hur kommer jag någonsin lära mig att hitta??) och sedan en trip till Slottskogen! Där blev det lite lekar och korvgrillning och framförallt fick vi lära oss våra sånger och vår egen dans =). Mycket kul dag!

Nyttigt

 
Någon  är ju typ sjukt pepp på att börja leva nyttigt ?
 
 

Tack och hej!

Tack för i år Smögen! Tack Göstas och Hållö Bar, Tack till alla UNDERBARA människor som jag haft så himla kul med! Känslan av att gå till jobbet och vara trött och sliten och sen känna humöret vända spikrakt uppåt av att träffa alla...den känslan är magisk! Tack för i år allihopa!
 
 

Snart slut

Ojoj, nu är det snart över.Sommaren alltså. Och sommarjobbet är slut ännu snarare. I ett antal veckor har jag jobbat röven av mig, träffat helt underbara människor och haft fantastiskt roligt! Om jag visste hur långa dagar jag skulle jobba,om jag visste hur tungt det skulle vara, ja då hade jag nog aldrig sökt jobbet. Tack och lov att jag inte hade en aning! Dagarna har varit fulla av skratt och riktigt låg humor och jag har varit omringad av kollegor som ger så mycket energi! Men nu är det dags att det tar slut.Jag har ont i hela min kropp. Mina fötter värker, mina handleder smärtar vid minsta rörelse och vi ska inte ens börja tala om min rygg! 5 lååååånga dagar kvar, sen är det tack för mig.
 
Bjuder på två bilder från supermatchen igår! Och den var verkligen super! Lycklig tjej som fick se sina pojkar på så nära håll!
 
  

Meet my new friends.

Meet my new best friends, Marc and Jacob.
 
 
 

Utomlands!

Snälla, ta mig utomlands och ge mig sol! Jag skulle göra så himla mycket för lite värme!
 
Jaghatarsvensksommar.
 

!


RSS 2.0