SKI&ROCK!

Åååh, ski&rock i fredags och lördags var så brutalt, ***** underbart megaroligt! Helt sjukt! Jag var lycklig från det att jag slog upp ögonen på morgonen tills dess att de ofrivilligt stängdes när jag inte orkade stå upp längre.
Jag och Ida började båda dagarna med champisfrulle med frallor från fjällbagarn, massa juice, te, youghurt och melon. Lyxfrulle med andra ord! Fredagen bjöd på grym spelning med Hoffmaestro trots iskallt regn. Det var inte en enda som brydde sig om det! Vi säsongare är härdade männsikor! Lördagen bjöd på en lika grym spelning med Maskinen i strålande sol och klarblå himmel. Båda dagarna avslutades på Högis där vi dansade tills fötterna värkte.

Så mycket kärlek som jag känt, så mycket värme och vänskap. Att säsonga är det bästa jag gjort, utan minsta tvekan. Det är som ett paradis, som en dröm. Fast det är på riktigt, det är MITT liv. Som min fina Natalie sa; Ibland kan jag stanna upp, inse att man är i en helt sjukt bisarr situation och tänka "Helvete, vad tokigt mitt liv är"! Jag vill fortsätta ha det så, där varje dag är en fest (mer eller mindre bokstavligt talat), där jag är så lycklig som jag är i Sälen. Jag är så lugn och tillfreds på det där fjället. Jag vill inte att det ska vara över.







MYSDAG!

Oh, what a wonderful day!

Sola på Högis. Lyxduscha i deras mysiga takduschar.

Åka till byn och äta Daimcookie och dricka latte.

Vara duktiga och panta för 200 spänn som vi inhandlade mat till morgondagens champagnefrukost för.

Shoppa två sjukt snygga tröjor och en mössa på Epic Streetwear.

Jogga i ösregn bara för att det kändes så friskt.

Äta god sallad och sen en Ben&Jerrys på det. 

Mys i soffan. 

Love it ! 


RQ

På förfrågan av min kära mammi ifall det inte fanns några galabilder där man bättre såg hur jag sågut kommer här två nya =)



Gala!

Åh, galan var ju helt magisk! Så fantastiskt jätteunderbar! Jag kändemig som en prinsessa (om man får säga så om sig själv), och alla verkade uppriktigt talat tycka jag var vacker! Vilket får mig att undra  lite över exakt hur sliten jag sett ut det senaste halvåren men den tanken tänker jag skjuta åt sidan =). Vi började med lite (en hel del då...) bål i personalrummet, följt av prisutdelning och mys. Jag fick diplom för "repans smygare" med motiveringen att ingen vet riktigt vad jag har för mig för fuffens och aldrig vill att något ska bli offentligt. eller seriöst för den delen för då smyger jag diskret därifrån. Men det var skriver på ett väldigt kärleksfullt sätt,som hintade att alla har haft bättre koll på mig än vad jag har trott ;)..

Därefter blev det mat och underhållning innan borden flyttades och gav utrymme för dans hela kvällen lång. Och vi dansade tills de tände upp hela lokalen och formligen tvingade oss därifrån =P.








Utomhouse!

Jag veeet, det är sjukt längesen jag uppdaterade. Hur klyschigt det än låter har jag inte hunnit! När jag inte jobbat har jag festat (eller ja, även när jag jobbat visserligen), tränat som ett maniac och vi har börjat slutstäda mitt kära Fäbo. Men jag ska försöka ta mig lite tid =).

Gjorde min sista dag på jobbet idag och det kändes så konstigt att det inte ens går att greppa. Som att tänka på rymden ungefär. Att jag inte ska komma tillbaka är en sån hisnande känsla, jag kan inte ta in det riktigt. Och detär lika bra, var seriöst på väg att grina några ggr idag. Kommer jag inte vara där igen? Trots de blandade känslorna för receptionsjobbet är det något jag kan, något jag vill påstå att jag är bra på och har numera stort självförtroende inom. Det är ju som ett hem för mig, jordens mest kaosartade repa. Jag är så nöjd när det kommer ett meckigt problem och jag inser att jag kan lösa det, jag behöver inte hjälp längre. Det lyfter mig. Och så mycket roligt man haft på jobbet! Älskar mina kollegor så mycket! Helt random för några dagar sen kastade en av killarna upp mig över axeln och bar mig igenom hela repan ett varv, helt utan anledning. En sån liten grej som framkallar ett skrattanfall en annars riktigt seg dag. Eller när någon kommer förbi med en kopp kaffe utan att man behövt be om det, bara för att de vet när man behöver det. Hur ska jag inte kunna vara här igen? Usch, jag får panik när jag tänker på det. Jag älskar det. Jag vill inte bli vuxen och seriös, jag vill inte!!

För att väga upp ett lite lätt deppigt inlägg bjuder jag på bilderna från förra veckans utomhouse, tandådalens utomhusfest med housetema. Solen började stråla, alla var på topp, taggade till tusen!! Sen kom snöovädret... Och alla fortsatte vara helt sjukt pepp, dansa på borden med håret i blöta stripor och sminket rinnande. och vi dansade som att väder och vind inte spelade någon roll och som om det inte fanns någon morgondag!




Ja Mamma, bilden är arrangerad och nej, jag var inte full <3


SMÖÖÖÖGEEEEEEN!!

Jag har fått jobb! Smööööögeeeeen! Kommer bli bästa sommaren någonsin!! Det blir en helt ny roll för mig, nämligen servitris... Hur ska detta gå ?? Jag som kan vara riktigt klantig ibland... Men nu har jag tackat ja, och i sommar blir det alltså göstas fiskrestaurang och en ny loungebar/restaurang som ska byggas =).





SOVA!

Åh, nu ska jag sova med en gång typ! Ska bli så skönt att somna i tid igen!

De senaste dagarna har vi kaosat rejält här uppe, och det har varit så himla kul! Men oj, vad det tar på krafterna! Petter i Torsdags kväll, utomhusafterdski i Tandå på fredag som bjöd på tio minuter snöstorm, tio minuter strålande sol om vartannat, Geek N1ght som var så sjukt lyckad följt av åkning i Hundfjället där vi stannade till  och kikade på Uppåt Väggen och sen förfest igen. Nu ska jag bannemig ta det lugnt ett tag!!











Väldigt trött och på väldigt bra humör...

Hej där!

Just nu har jag en konstig kombokänsla; den av att vara så sanslöst trött att man nästan är utmattad, men samtidigt vara på så himla bra humör! Det är inte ofta jag känner så! Anledningen till denna konstiga kombination är Måndagsklubben i Tandådalen med en skitrolig förfest i en husvagn (!!), förfest hemma igår när jag skulle sova så då fick jag ju inte tagit igen någon sömn, och ett grymt tufft träningspass idag efter jobbet!

Nu blir det tårta för att fira min sambo som fyller år idag =)

Magiskt!

Åh, Maggio igår var fantastiskt sjukt megabra! Jag var så himla lycklig!! Helt sanslöst!!
Har gått omkring och lett för mig själv hela dagen när jag jobbat ensam idag... Men fick en trevlig överraskning när en kille från pizzerian mittemot kom över med varsin glass och sa att han tyckte jag såg så uttråkad ut att jag kanske ville ha både en glass och sällskap en stund =). Yeyh =). Mycket trevligare då !


RSS 2.0