Träning

Hej på er!

Sitter i soffan och halvsover/ser på Prison Break. Blev helt slut efter två 30-minuterspass på gymmet idag =P. Illa! Men känns gött att vara igång igen! Imorgon blir det också min första pt-session med en tjej som heter Malin. Grymt spännnde då jag själv gärna skulle jobba som pt i framtiden.

Innan det var dags att gymma hade jag en mysig dag på stan med Malin, fylld av skvaller, långfika och fönstershopping. I like!



Visst kan man ha shorts ett tag till!


Härlig dag!

Godmorgon!

Har börjat dagen på bästa sätt med hemmagjord musli, turkisk youghurt och keso. För att hålla nere kolhydratsnivån på muslin har jag inte använt några gryn utan enbart nötter och frön. Tro mig, det blir lika gott! Till det blev det en egengjord latte med kanel på toppen. För er som inte visste det är kanel bra på det viset att det hjälper till att hålla en jämn blodsockernivå så man inte får de klassiska tipparna och dipparna.

Snart blir det lunch med min underbara bästis Malin. Vi kommer ha en del att prata igenom tror jag! Känns som om det var en evighet sen vi sågs fast det bara var typ 2 veckor sen. Men när det gäller någon man tycker om så himla mycket är 2 veckor typ en hel evighet...

Sen mina vänner, sen är det dags! Idag blir det först Core och därefter Afro! Är jättepeppad och livrädd att jag inte ska orka. Man vill helst inte veta i riktigt hur dålig form man faktiskt är...


Webcam är grymt smickrande! Haha,jag ser ut som sjuttielva svåra år egentligen. Och jepp, jag är en Arsenaltjej och jepp, jag vet att det går rätt åt helvete för tillfället.

Tomt

Känns lite tomt utan min fina piercing men jag är så imponerad över hur de lyckades få ut hela delen innanför huden ur det pyttelilla hålet där själva pärlan satt fast!



Peppar,peppar...

Hej gullungar!

Idag har jag haft en hel del flyt måste jag säga! Lite oflyt också men ovanligt mycket tur för att vara mig. Peppar, peppar, ta i trä =P!

Började väl sådäääär; att ta 8-tåget på morgonen med en enorm resväska kanske inte var det allra smartaste men på det viset fick jag i alla fall skjuts till tåget av Mammi. Efter att ha lämnat av väskan i lägenheten blev det direkt till Willys för att storhandla. Har man ingenting alls i varken kylen eller frysen blir det väldigt tungt och väldigt dyrt. Inte heller jätteroligt. Hem igen till friidrotten där jag bara låg i soffan och mådde illa av att jag hade sån enorm huvudvärk.

Hur tusan kunde denna dagen bli bra överhuvudtaget sen liksom, låter ju som h*levete när jag skriver det?! Men i alla fall, efter friidrotten skulle jag försöka göra massa ärenden så jag bara fick det ur världen. Först ut på listan var att besöka World Class där jag tränade förr och se vad de ville ge mig för deal på tremånaderskort. De hade tydligen inte det utan bara för en månad i taget som låg på 900 (!) spänn! No way! Men gulliga som de alltid är försökte de komma på något bra sätt att lösa det på och det slutade med 349/månad och att de fryser mitt kort under tiden jag äri Sälen och så binder jag mig i ett år hos dem. Plus att om man tecknade avtalet mellan 28 och 30 augusti bjöd de på medlemsavgiften på 400 spänn, ett presentkort på halvkroppsmassage, 4 pt-sessioner, en träningsväska och en vattenflaska. Nöjd tjej som gick därifrån kan jag lova!

Next upp på listan var att boka tid för att ta bortmin piercing. Sorligt så in i norden men väldigt välbehövligt.Den var inte så glad över termobyxor, snölås och ryggplattor och nu är det snart dags för det igen. Men det som gjorde det hela akut var att jag drog upp den en del när jag bar konferensbord för någon vecka sen och efter det har den gjort så satans ont! Fick en tid omgående och killarna på Barbarella är helt fantastiska! Rekommenderas varmt! De fick mig att känna mig så avslappnad trots att jag var livrädd och de ärså skickliga att det nästan inte ens kändes! Då jag varit hos dem en del förut och "bara" tog ut en piercing denna gången bjöd dem på det dessutom;).

Hämtade ut lite recept på apoteket också och det var ingen kö alls, tycker alltid det brukar vara det. Och jag tror egentligen att jag bara fick hämta ut en gång (stod nåt om en utlämning på lappen) men då jag inte hämtade ut alla paketet sist fick jag hämta ut resten nu ändå. Gött.

Nu ska jag inte göra många knop resten av dagen. Blir en del te och sånna tabletter som ska motverka förkylning för jag mår inte helt hundra.


Att packa.

Att packa kan vara det svåraste som finns. Framför allt när det gäller 2,5 månad! Nu ska jag bara 8 mil hemifrån och självklart kommer jag vara hemma en del MEN poängen är att jag är så trött på att släpa omkring på en väska och flänga hit och dit varenda dag att jag snart spyr på det! Har levt i en bag jättelänge nu! Jag tycker inte alls om det! Vill inte känns pressen att behöva åka och hämta saker jag behöver - eller enbart vill ha. Har en minst sagt överfull resväska och vet att jag inte har med allt jag kommer vilja ha. Fy tusan.

Mission.

Har ju heeelt glömt bort att berätta för er! Imorgon, i och med att jag gör min sista dag på TanumStrand och slutar jobba bland massa kakor och godia hela tiden har jag som mål att bli av med mitt enorma godisbehov. Så nu är det slut på onyttigheter ett tag framöver! För att njuta av min sista dag som godismonster har jag idag ätit en hel(!) mörk chokladkaka, pommes frites och en bit marängtårta ;). Ångrar det lite nu när jag nästan mår illa av mättnad men =P. Är lite rädd för att jag ska trilla i godisfällan igen men rädslan övervägs av att jag är så grymt peppad på att träna igen och äta nyttigt.

Personligen tror jag att nyckeln till att sluta äta godis och sötsaker är att se till att det inte finns hemma. Det är så himla mycket svårare att låta bli om det faktiskt finns hemma. Jag är på tok för lat för att gå till affären bara för att godissuget kallar! Så från och med nästa vecka blir det gymkort på 3 månader (antagligen på Fysiken då "mitt" gym World Class inte verkar vilja svara på mitt mejl om vad de skulle vilja ge mig för pris) och bra mat. Bra mat för mig innebär mycket grönsaker, rotfrukter, fisk och kött, grönt te, nötter, bönor och surdegsbröd medan saker som vit pasta, potatis, rostbröd, sötsaker och flingor inte kommer förekomma hemma hos mig.

Tänker definitivt inte visa upp hur min blekfeta mage och spinkiga armar ser ut nu men såhär såg jag ut förra sommaren och det är väl ungefär såhär jag hoppas se ut när jag drar till Sälen i slutet av November.


Bolt?!

Men vad gööööööör människan? Inte klokt!!

Men hörrni, är inte Lemaitre rätt fin att titta på ändå ;)?


Underbar dag.

Hej mina sötnosar!

Idag måste jag säga är en alldeles fantastisk dag. Nästan en riktig drömdag! Friidrott på TV:n i flera, flera timmar! Sitter ihopkrupen i soffan med en stor kopp te och mörk choklad och tänker inte röra mig härifrån annat än för nödsituationer som att gå på toa och eventuellt hämta mat i kylen. That's it. Sedan ska jag packa upp från TanumStrand, tvätta, packa inför att på Tisdag åka till älskade Göteborg igen.

Det enda som saknas för att dagen skulle vara helt hundraprocentigt perfekt är en vinkväll med de vänner jag tycker om allra mest. Ni vet vilka ni är och ni kan vänta er en inbjudan inomen snar framtid <3.

Me and by bag =)

Tog en sväng till Götet igår på min lediga dag och lunchade med finaste Julia och hennes Philip =). Så himla mysigt! Vi var på ett ställe som hette Deli and Coffe som låg mittemot operan och hade sanslöst goda sallader! Rekommenderas varmt!


Bara tre jobbdagar kvar; Fredag, Lördag och Måndag. Kämpa!


Långklänning från Forever 21, Jeansjacka från Saints & Mortals och en supergammal och alldeles underbar Diorväska.

Hmm...

Ska vi vara ärliga har jag väl mått betydligt bättre än just nu.
En blandning mellan frustration, stress och ilska är ingen lyckad kombi faktiskt, jag lovar!


Och jag bara jobbar...

Uppdaterar så lite nu just för att det händer så lite i mitt liv. Jobb, jobb och ännu mer jobb. Men på måndag är det över och då bär det snart av till Sälen! Eller ja, snart och snart kanske är att ta i men ändå.

Sitter och drömmer om lägenhet också, hur fantastiskt underbar är inte denna då?
http://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-2rum-linn-goteborgs-kommun-vegagatan-13-2437095
Preciiiiis så vill jag att min lägenhet ska se ut!

Sitter och kollar på Prision Break för typ fjärde gången och måste verkligen rekommendera den! Så himla spännande och Wenthworth Miller måste ju vara bland det hetaste ever?


Linnros





Jobb

Hej där!

Första dagen tillbaka på jobbet och det gick väl över förväntan måste jag säga. Nu är det en dag ledig till innan jag går in i megaperioden med jobb innan det är över. Det gäller nog att ta en dag i taget om det inte ska bli totalt övermäktigt. En timme i taget, en dag i taget, en vecka i taget...


Liseberg!

Godmorgon!

Efter en helt fantastskt spelning med superheta Linnros på Liseberg igår bär det faktiskt av till Liseberg idag igen för lite Bslder och kanske Atmosfear... Om jag vågar... Känner jag mig och Malin rätt kmr vi peppa varandra till att våga och sen ånga oss lika mycket när vi väl sitter där uppe! Just nu är det väl lite halvdant väder men det ska allt spricka upp under dagen så förhoppningsvis får vi fint väder också =)!

Hemma!

Hejsan!

Nu är jag tillbaka från London; lite nöjdare, lite mer erfaren, lite mer chic... Eller? Jag vette tusan men bra har det verkligen varit! Efter alla tänkbara missöden kom vi iväg och efter det flöt det mesta på smärtfritt! I centrala London märkte man tack och lov inte av kravallerna men visst var man lite nervös och orolig att det skulle sprida sig in till kärnan. Det sättet vi märkte det på var väl att vi inte kunde åka till Mulberrys Factory Outlet och Camden eftersom det var där det brann och plundrades som mest men med tanke på hur scenariot hade kunnat utveckla sig känns det väldigt överkomligt!

Mammis födelsedag blev väldigt lyckad med överraskningsfrukost i parken där våra släktingar och vänner bodde. Jordgubbar och Champagne med massvis med pikétbilar i bakgrunden. Många av de inkallade poliserna bodde nämligen på samma hotell som de gjorde. Snacka om att sova tryggt ;P. Restaurangen vi bokat bord på för kvällen var suverän, det håller nog alla utom min bror med som föråt sig litegranna =P. Hummersoppa, den godaste risotton jag kan tänka mig och creme caramel, en kväll full av skratt och tal, presenter och vin. Vi saknade Pappi men under omständigheterna kunde kvällen inte varit mer lyckad!

Och denna shopping...! Gah, man blev ju nästan tokig! Kom hem två väskor rikare, en blus, två tröjor, en yllecape, en träningströja och mängder med underkläder! Men minst lika kul som själva shoppingen har det varit att bara springa omkring i alla affärer och önska att man faktiskt kunde köpa precis allt därinne! Min insprationsnivå är skyhög just nu såkan nog bli en del intressanta kombinationer den närmsta tiden. Förutom när jag är tillbaka på Tanumstrand igen och springer runt i min röda pikétröja=P..




Nej, jag gillar fortfarande inte Man Utd.



En god gärning.

Hej allihopa!

Idag har jag begått en god gärning, faktiskt. Efter att hur mycket som helst gått käpprätt åt helvete så hoppas jag att jag genom att vara snäll så in i norden nu har fått Gud eller någon annan form av högre makt att bli mer välvilligt inställd till mig. För efter några dagar av bara otur så orkar jag inte med ytterligare bakslag. Hur illa kan det vara, undrar ni säkert. Få se nu; En alldeles fantastisk människa och kollega gick bort på tok för ung, brorsans pass var ogiltigt så vi fick paniklösa det under dagen och så fort vi gjort det ringer Pappi från sjukhuset och berättar att han måste opereras ikväll och inte kan åka med på Mammis 50-årsresa till London imorgon. Förmodligen kommer planet krascha också men jag hoppas att jag motverkat det genom att vara snäll.

Så vad tusan är det nu jag gjort då? Jo, när jag skulle hem från Gbg till Uddevalla idag stod det en kille före mig på bussen vars kort inte ville fungera och en supergrinig busschaufför som inte ville prova att dra det igen. Eftersom jag dagligen jobbar med kortläsare vet jag att det händer typ 82 ggr om dagen att köp nekas och sedan när man drar kortet igen accepteras. Detta verkade dock inte busschauffören veta. I alla fall så erbjöd jag mig att stämpla in två på mitt kort och helt blint lita på att detta var en bra människa. Han hoppade av med mitt mobilnummer och sa att han skulle höra av sig och det har han faktiskt gjort. Jag hoppas att man med hjälp av lite vanlig medmänsklighet kan inspirera andra att göra gott så att det blir en positiv spiral. Människor är egentligen alldeles för egocentriska och ovilliga att hjälpa andra.

Vet inte om denna lilla vänlighet hjälper för att bryta min otur men jag hoppas verkligen det för det börjar kännas rätt obehagligt med all denna otur. Man blir lite vidskeplig och tror att man är förföljd av olycka typ. Så håll tummarna för mig allihop, jag tror jag behöver det! 

 

Jobb...

Och livet på Tanumstrand rullar på tänkte jag säga, men faktum är att det gör det inte alls. Det är som om allt stannat upp, som om vi går omkring i ett vakuum.

RSS 2.0