30 juni

Tröttheten ikväll är bland det galnaste jag varit med om... Och då är ändå inchecket för Almedalsveckan imorgon! Fatta då hur jag kommer att må imorgon kväll?!
 
Men förmiddagens spenderades iaf på stranden med fina Natalie och Anna! Tack tjejer, det gjorde resten av min dag uthärdlig!
 
Och jag måste passa på att säga det så alla kan läsa det; Niklas Johansson, tusen tack för all hjälp!
 
 

26 juni

Förlåt att jag är jordens tråkigaste just nu. Men mitt liv ATM består av att vakna, gå till jobbet, gå hem, stensomna. Och så fortsätter det om igen.
 
Men just idag är jag leeeediiiig! Detta ska lyxas till med lunch med Niklas, införskaffande av en ny kalender, antagligen käka en glass också, och utgång på Gute ikväll! Tjolahopp!

23 juni

Bjuder på lite bilder från en alldeles underbar midsommar! Långbord, mat, vänner och lekar; precis som en midsommar ska vara!
 
 
 
 

21 juni

Glad midsommar!
 
 
 
 
 

...

Har införskaffat jordens snyggaste keps och tagit årets första dopp med Niklas =)
 
 
 
 

20 juni

Grattis till min fina Malin på din födelsedag!
 
 
Trött tjej efter kick-offen med jobbet igår, så jag tänker bara bjuda på lite bilder Anna tog senast vi var ute och käkade middag =)
 
 
 
 
 

18 juni

såååå, vad gör man på sin lediga dag? Man stiger upp 07 för att man bokat tvättid... kul... Därefter en löptur, cykla till affären och handla massa mat(tänkte baka minipajer till midsommar) och SEN kan den riktiga ledigheten börja. Enda jobbet jag gör nu är att jobba på brännan ;).
 
Ikväll blir det middag ute med Anna och hennes vänner =)!
 
 
 

17 juni

http://www.gotlandjordenrunt.se/
 
Kolla in länken ! Hur coolt som helst!

16 juni

Heej!
 
Måste bara börja med att skryta lite... Jag sprang nyss 8,1 kilometer på 52 minuter!! Det är bättre än nånsin tidigare!! Sjukt nöjd tjej.
 
Har i övrigt haft en mysig ´dag. Det gick bra på jobbet (asså jag har verkligen fått komma in i ett superhärligt gäng) och när jag slutade vid halv tre drog jag och Niklas på en liten mini-roadtrip. Jag fick passa på att köra lite bil också, jag gör det alltför sällan nuförtiden... Först stannade vi i Lickershamn där vi köpte lite rökta räkor att nibbla på och så traskade vi upp till Jungfrun som är Gotland högsta rauk =). Det var sååå himla mysigt där uppe, och räkorna var goda om än inte i närheten av västkustens räkor! De går nog inte att slå.
 
Efter att ha kört för lång och flera kilometer på en väg som knappt var en väg utan bara kraterstora hål på en stig kom vi fram till ett aqnnat ställe som jag helt glömt namnet på. Men där klättarde vi också upp på en klippa och njöt av en utsikt som påminde om Grekland!! På vägen hem stannade vi till i en superfin park/hage precis bredvid jobbet där jag kan se mig själv ligga under skuggan av de stora träden och läsa en god bok på någon av mina lediga dagar =).
 
Därefter blev det en fjärdedels pizza (seriöst, mer mättande pizza har jag aldrig käkat!!) och sen min überlöptur. Bra dag!
 
 

15 juni

Efter jag och Nickepicke sett på film igår får han en jävla fart. "Skynda, skynda, ta på dig skorna! Vi måste åka"! Åka vart, tänker jag? Men det vill han inte säga, bara att jag ska skynda mig. In i bilen, iväg några minuter, ut på en klippa och tajmar precis en fantastisk solnedgång på ett av de vackraste, mest fascinerande platserna jag sett...!
 
 
 
 

14 juni

Asså jag lagade så sjukt god mat idag! Riktigt kryddig och god ! Och snabbt och enkelt dessutom ;)
 
Recept;
Fräs en gul lök
Skär kryddstarka korvar i slantar och stek dem ihop med löken.
Skär en grön paprika och häll i.
Krydda med salt, peppar och chilli
Koka upp bulgur, blanda sedan med paprikapulver.
Vänd ner den färdigkoka och kryddade bulgur i stekpannan och rör ihop allt.
Släng i coctailtomater.
 
Jag serverade mitt ihop med gräddfil och gurka för att bryta av mot det starka =)
 
 
 
 
 

12 juni

Alltså, jag måste bara ventilera lite... Men vad fasen är grejen med bal i 9:an?? Jag ser det överallt på bloggar! "Jag är så obeskrivligt lycklig", "den bästa dagen i mitt liv"! Pommacen flödade typ... Seriöst, vad ska ni ha bal för? Vad finns det att fira? Sommarlovet möjligtvis. Men då skulle man också ha bal efter varje årskull. Att börja gymnasiet? Ja, men är det mindre värt att börja högstadiet då?
 
Balen i samband med studenten är en högtid av tradition, det markerar ett slut. Slut på skolgång, ut i arbetslivet, låt oss ha en sista hejdundrans fest! Visst fortsätter många plugga, men ingen kan längre tvinga oss. Vi är fria i vårt val nu.
 
Att 9:orna ska ha bal är nåt nytt som började några år innan vi gick ur 9:an känns det som. Vi hade ingen bal i 9:an och ingen var bitter för det! De pengarna räcker det att lägga en gång =P. Nämen, jag blir mest grinig över att de håller på som om de tar studenten. Vi var uppklädda, hade lyxen att bli skjutsade hem i en lånad cab, men det var allt. Och det räckte så gott! Låt studenterna ha sin bal ifred, detta är deras stund! låt dem stå i rampljuset, för det är så det ska vara.
 
Jag förstår inte... Vad firar ni som ingen annan årskurs kan fira?
 
 
 
 
 

11 juni

Mina latteskills börjar arta sig. Och äntligen förstår jag vad folk här tjatar om för magiskt ljus vid solnedgången...
 
 
 
 
 

10 juni

Ahmenshit, var i en helt enorm glassbar idag! Jag tog tre kulor bara för att jag hade sån beslutsångest , men självklart orkade jag inte äta upp =P... Jag provade naturell yoghurt, macadamia och strawberry cheesecake. Utan tvekan var naturell yoghurt min favorit, men det är ju för att jag har en knepig och oförklarlig kärlek till yoghurtglass. Jag har varit liiiite ledsen varje gång jag köpt Magnum sen de tog bort Magnum Yoghurt Fresh.
 
 
 

...

Snart är hon här;
Pärlan

8 juni

Jaha, då har vi flyttat till boendet vi ska ha resten av säsongen. Det ligger en bit bort från innerstaden, är tydligen lite förortsaktig (men oroa dig inte mamma! vi bor i det fina området av stadsdelen. Tänk farmor och farfar vs Dalaberg), i ett radhus en gammal tant hyr ut. Det märks att det är en gammal tant som bor här, typ gammal inredning, men badrummet är en DRÖM! Det måste vara helt nytt, och köket är också superfräscht! Vi ska tydligen mata hennes fiskar också. Har en känsla av att det kommer att glömmas bort...
 
Nää, nu blir det en film och sen sömn! Tidig dag imorgon och lång väg att cykla =P.

...

Gråter som en barnrumpa till Les Miserables! Jädrar vilken film!

7 juni

Hej igen!
 
Livet rullar på som vanligt här på Gotland. Eller nä förresten, inte alls som vanligt. Gjorde min första jobbdag idag och det gick över förväntan! Det är småsaker som jag inte riktigt grejar än, men det kommer nog så småningom!
 
Dt känns ändå som om sommaren kommer att bli bra... Hade en supertrevlig kväll igår där vi var ute och käkade ett gäng. Maten var god, sällskapet var trevligt och stämningen var på topp. Fler sånna kvällar tack! Ikväll ska jag bannemig i säng tidigare än tidigast, strax efter 6 imorgon bitti rullar cykeln mot jobbet...
 
 
 

4 juni

Nu är jag äntligen framme på Gotland ! Efter att Niklas var klar med sitt examensarbete igår så satte vi oss i bilen och åkte. Några timmar på färjan och en alldeles för långsam film (zero dark thirty) senare kom vi fram till Visby och åkte vidare ut till Roma. Släpade in mina tunga väskor och sen totalt däckade jag och sov fram till 10 =P. Ooops. Idag tänkte jag unna mig lyxen att inte göra någonting alls. Hjälp vad jag har saknat det nu med allt tentaplugg de senaste veckorna...! Ska ta mig en löprunda nu, sen en låååång dusch och därefter däcka utomhus med en bok.
 
 
 

3 juni

Tjoho! Vaknade nyss upp i Niklas superbekväma soffa, ska pallra mig in i duschen och sen åka in till sthlm! I eftermiddag bär det av mot Gotland! Tjalalalalalalla...... Jordens tråkigaste inlägg =P

1 Juni

Vilken fantastisk dag igår ! Julia hade ordnat överraskningsfest för Philip, och han hade ingen aning!
 
Julia hade samlat ihop hans vänner på Crown där vi skulle käka innan vi drog till Port du Soleil. Philip trodde han skulle möta henne efter jobbat och att de hade bokat  bord på en annan restaurang. Sen var det ett litet meck att få dit honom för han tyckte de lika gärna kunde mötas på vägen, men till slut gick han in i restaurangen där vi stod allihopa. Hans min var helt obetalbar!! Han var chockad ett bra tag efteråt... Maten var fantatsik, tårtan  var suverän och jag hade superskoj!
 
Sen stod vi på gästlistan på Port du Soleil allihopa så vi drog dit. Asså jag har inte varit på Kajskul 8 innan just när de hade PdS, men det ligger ju mkt bättre än nu när det är ute i Gårda. Men superfint där inne verkligen ! Dock kändes det lite too much? Jag tyckte jag var ganska uppklädd och snygg, men där var det lite väl mkt brats, läskigt smala (skelettliknande) tjejer med alldeles för fyllda läppar. Seriöst, hade jag råkat vara när några av dem hade de nog gått sönder. Jag hade kunnat välta dem av vinddraget genom att gå förbi dem. Urk. Tack för att sällskapet var det absolut bästa så jag kunde ha skitkul oavsett!
 
När Julia lägger upp bilder ska jag försöka sno några, men just nu får ni hålla tillgodo med en instagrambild på mig från igår!
 

RSS 2.0