28 februari

 
Tänkte bjuda på en liten bildbomb idag men eftersom uppladdningen inte funkar idag får jag hålla på det nån dag till.. Bjuder på en instagrambild över hur jag såg ut idag, sjukt inspirerad av Fias skjorta+stickad tröja-stil!
 
 
 
 
 
 
 

impossible

I remember years ago
Someone told me I should take caution when it comes to love
I did
You were strong and I was not
My illusion, my misstake
I was careless
I forgot
I did. 
 
 

25 februari

Startar mitt nyttiga liv =)
 

Tribute to Fia !

När  du är här mår jag bra <3
 

20 februari

Jag är ett typexempel på  en tjej ur en dålig komedi. På hur stereotypen är när hon inser att pojken hon tycker om aldrig kommer tycka om henne tillbaka.
 
Steg 1) Jag lipar. Inte bara lite utan floder. Och jag liar egentligen inte mest för att han inte tycker om mig tillbaka utan för att jag når insikten att jag är jordens fulaste människa, att det är självklart att ingen är attraherad av mig och att jag är patetiskt som ens kunde tönka nåt annat. Och att jag kommer dö ensam och oälskad. Jag äter glass till frukost, lunch och middag. Det är nog i slutstadiet av denna fasen jag är i nu, och kommer strax gå över i steg 2.
 
Steg 2) Vara skitförbannad. Hata allt och alla, lyssna på Rise against the machine, se på splatterfilmer och vara allmänt ondskefull.
 
Steg 3) Nån tillfällig form av att ta tag i livet igen. Jag kommer köpa nya träningskläder, gymma 6 dagar i veckan, gärna flera pass om dagen. Den bästa medicinen här är egentligen att shoppa som en galen hamster, men den ekonomin har jag ju inte tyvärr. Jag har insett att om man börjar shoppa redan i steg ett mår man egentligen bättre mycket fortare, men som sagt, jag får väl vänta på CSN och hoppas det sammanfaller med steg tre någorlunda.
 
Och om vi pratar i telefon kan vi väl bara prata om annat så jag inte börjar lipa igen? Thanks...
 

18 februari

Hela helgen har spenderats i skolan, lördag och söndag uppe i kårhuset med mina pojkar =). Inte så mkt plugg, men mkt lek, skräpmat och skratt! Visste inte att helger i skolan kunde vara så roliga och sociala! Blev medbjuden på födelsedagsfest i puben i lördags också, spårade lite där ett tag men kul var det!
 
 

15 februari

and if you're done with embarrassing me...
 

13 februari

Fick jordens finaste tröja av Mamma när jag var hemma i dagarna! Tack så mycket finaste mammsen i hela världen <3<3
 
Har dessutom gjort supergod tacopaj idag =). Enda tråkiga är att när man lägger upp den i matlådor ser det bara ut som gojs....
 
 

9 februari

Bild från banketten, tagen av Handels Fotoförening;
 

8 februari

Det har verkligen varit fullt  upp på sistone! I onsdags kväll föreberedde vi juristernas arbetsmarknadsmässa GAIUS och lade schackgolv, byggde montrar och byggde upp lounge och café. Hela 5 timar tig det. Sjukt stressande då vi var tvungna att riva den på mindre än 2 timmar för att hinna till banketten kvällen därpå...
 
Men klockan 07 igår var det samling på skolan (så tidigt lär jag nog aldrig vara där igen) och sen följde en riktigt intensiv dag! Väldigt bra uppstyrt, hela 58 utställare, bra stämning och trevliga inslag som utfrågningar av företagen. Jag var värd för KPMG som var helt självgående och hade koll på allt så de behövde inte min hjälp på hela dagen men =P... Mer tid för mig att kika runt på allt annat!
 
Och vi hann riva mässan på 1 timme och 45 minuter, hem till mig alla 4, byta om, sminka oss och fixa håret och sen ner till Kajskjul 8 för bankett. God mat, trevligt sällskap (jag hade KPMG, Rosengrens och Nordea till bords) och härlig underhållning =). Sen festade vi med företagen till långt in på småtimmarna innan jag ramlade i säng runt tre...
 

5 februari

Avslutar en lååång dag med lite falukorv, grönsallad och broccolimos. Nu j*vlar ska jag sluta vara svullo. Ska äta massa nyttigheter och om jag är frisk nästa vecka ska jag sätta igång med träningen igen, iaf 3 pass i veckan!
 

3 februari

Myshelg!
 
Åkte med Pappi hem i Fredags, svängde förbi Uddevalla och hämtade upp Mammi och vovvarna och begav oss ut mot Smögen! Fredagen bjöd på en lugn hemmakväll med tacos och tv-mys =).
 
Jag fick gjort huuur mycket plugg som helst under lördagen, även om jag måste erkänna att jag hade vissa problem med att förstå reglerna kring entrepenad vs konsumenttjänster för uppföring av småhus... Men det löser sig nog under veckan! På kvällen åt vi middag på mitt gamla jobb för att fira en av mina släktingar som fyllde år. Det fick bli supergod cannelloni med kräftor och västerbottenost och lite vin på det. Hemma hos oss igen bjöd vi på chokladtårta, glass och baileys. Ännu senare kokade vi kräftor (efter mycket problem då grytorna var för små och hälften bara fungerade på induktionshäll vilket vi inte har där..) och drack lite mer vin framför tv:n =). En helt perfekt helg med andra ord!
 
Idag har jag dessutom gjort ett försök på müslibars med frukt. De blev goda men föll isär alldeles för lätt... Undra om jag skulle haft dem i ugnen längre? Haft mer eller mindre sirap?
 
 
 

RSS 2.0