Bror

Hittade en superfin bild på mig och min lillebror från hans studentbal! Hur kan de små liven växa upp så fort?! Det var ju nyss JAG tog studenten!  Eller...?
 

P&L

Sitter här framför 2 ½ m'n trots att jag verkligen borde packa inför P&L. Jag tycker inte om att packa. Det tar tid och det är jobbigt och jag vill inte känna att jag glömmer något. Nä, jag vill bara iväg! Sitta där på bussen imorgon och känna hur det äntligen är dags. En veckas festivaläventyr med mina bästa! En vecka av skratt, glädje och massor av kärlek. En veckas tokigheter, en veckas bra musik, en veckas lycka. Oh yeah. Jag tänker inte oroa mig över min bajamaja-skräck förrän jag är framme heller, så det så.
 
 
 
 

När begäret tar över

Jag måste vara beroende av godis. Varför skulle jag annars GÅ till ICA i ett ösregn som inte var av denna värd bara för att få mig en liten påse godis? Jag är ju knäpp eller nåt.. .

Midsommar

Glad midsommar allihopa!
 
Själv jobbar man ikväll och imorgon bitti, så HEJ LUGN MIDSOMMAR! Dock är jag ledig på Söndag så tänkte festa till det på Lördag kväll =). Och vet ni vad? Jag jobbar bara 3 ynka pass till innan det är dags för en veckas festivalledighet i Borlänge! LYCKLIG TJEJ!  

...

Satt och kollade igenom bilder från förra vintersäsongen och inser först nu hur mycket det syntes på min kropp hur ohälsosamt man levde. Jag var ju riktigt knubbig ! Jämfört med denna säsongen när jag släpat mig till gymmet betydligt mer och druckit betydligt mindre alkohol. Alkohol är det största boven i knubbisdramat enligt mig.

Galan 2011


Galan 2012

 


Maniac

She's a maniac
I sure know
And she's dancing like she's never danced before

Jag saknar er mina bästa <3


SOLA!

Åh, har precis varit och solat och det var så himla skönt!! Bjuder inte vädret på sol får man väl ta till de därsolariumen som jag egentligen inte gillar.Men det var skönt med lite värme och färg =). Funderar på att gå dit en sväng i nästa vecka också. Eventuellt redan imorgon också...

...

Jag är nästan som du
Och du som jag


Trött!

Så oerhört trött tjej idag... Men detvar sannerligen värt det för jag hade så himla kul igår! Det var kick off på Lagergrens och riktigt bra drag! Och träffade massa härliga Sälenmänniskor så jag var så himla lycklig!
Nu ska jag förflytta mig från sovloftet till båten, det lär bli ett antal vändor med kläder... Ser INTE fram emot det jobbiga innan man kommit iordning igen...


Grått

Det finns nog inget ställe som västkusten som är så vackert i bra väder. Det finns nog inte heller något ställe på jordens som är så grått i dåligt väder. Idag är allt grått. Grå himmel, grått hav, grå klippor, grå hus... Allt är grått. Men on the bright side kanske jag får en lugn 12-timmarsdag då? Annars vet jag seriöst inte hur jag ska ta mig igenom det?!

Jobb

ONT i benen efter jobbet! Och imorgon jobbar jag 11-23.. Känns jättetufft ! Men ikväll invaderar stúdenterna Smögen och vår grekiske kock frågade om vi skulle gå ut en sväng ikväll och jag hör mig själv svara ja. Sen kände jag efter och insåg hur trött jag var =P! Så jag gör en kompromiss; jag går med ut, dricker inget och går hem vid två så jag ändå får sova 7-8 timmar =), Duktig tjej!

meh??

Okej; här har jag städat hela övervåningen. Jag har i princip flyttstädat lilla badrummet för det var så äckligt och jag har sjukt ont av äcklighet. Jag har gått omkring med NÅL i skarvarna runt kranen för att få bort äckelpäckel kalkbeläggningsgrejerna! Jag har fått kalkborttagning i ögat. Allt detta för min brors student, allt detta medan min bror SOV. Och igår slet jag med tältet vi satte upp till hans student. Vet ni vad det första människan har mage att säga när han kommer uppoch jag står på knä i badrummet och skrubbar med en gammal tandborste med svetten rinnandes och håret åt alla håll?? "Ska jag hjälpa till? Åh, tack syster! Jag ska genast göra resten"! Nopp! Det enda skitungen sa var "vart faaaan är min chokladkaka"????? Så himla arg just nu så jag skulle vilja brotta ner honom på magen och ge honom stryk med en gammal hederlig mattpiska. Lata unge. Nu ska jag följa med mammi och handla och göra pastasallad. Och städa mer. Blä.


Och just ja; det var jag som åt den. MOHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

sötnowsar!

Åh, tittade ut genom fönstret igår och såg de sötaste små nyfödda rådjur man kan tänka sig! Värsta naturupplevelsen mitt inne i stan! Gjorde en god gärning också, såg en skitelak katt (han till och med såg elak ut!!) som smög efter dem i buskarna och rusade fram och rev dem små stackarna på bakbenen! Mamman försökte skrämma bort honom men det gick inte och de blev mer och mer panikslagna och fick sår på benen! Så när katten smög ett varv runt vårt hus sprang jag ut och höll fast honom tills rådjuren hann försvinna upp i skogen igen. Sen släppte jag av honom på rätt sida staketet igen. Kände mig som nåt ur typ "Animal Rescue" XD. Slutet gott, allting gott.


Åh så trött!!

Åh hjälp... Sammanfattningsvis kan jag säga att jag efter första jobbdagen har SANSLÖST ONT i benen, är HELT SLUT i huvudet, och GLAD över att alla jag träffade idag var så vlkomnande och trevliga =) !

JOBB

Sitter här och mår lite lätt illa av nervositet. Första dagen på jobbet om 2,5 timme. Jag TROR det blir skoj, men jag skiter nästan på mig av nervositet att jag inte ska fatta och göra fel och alla kockarna (kom igen, alla vet att kockar är sönderstressade och blir arga om servitrisen gör fel) ska hata mig och att jag ska göra fel med bongarna och kassan... Helvete. Hoppas på sjukt lite folk idag. Blåsigt och mulet, så det kanske löser sig!

Håller tummarna!

Håller alla tummar som finns för att jag får ledigt till P&L!



Funderar

Funderar på vad jag ska ha med mig ut till Smögen. Tänker packa efter tanken "Så lite som möjligt utan att jag behöver sakna något". Lättare sagt än gjort! Jag kan tänka mig att det kommer tillfällen då jag skulle sakna alla plagg i min garderob! Det gäller att sortera ut vad som är relevant och inte. Visst kanske jag kommer sakna den svarta klänningen med band, men jag har ju faktiskt den utan band jag lika gärna kan ha i sånna fall.. Typ så försöker jag tänka. Vi får väl se hur det går! Kommer ju vara hemma lite då och då och kan hämta och lämna grejer då men jag känner att jag kommer att vilja lägga min lediga tid ute på Smögen och inte i en bil mot Uddevalla..

Var och klippte mig imorse och frisören tog verkligen hur lite som helst, men varför känns håret alltid mycket kortare ändå? Och alldeles för välborstat för min smak! Fick gå in i duschen och skölja ur det och skita i att borsta det så jag skulle få tillbaka min troll-look =).

Har äntligen, äntligen, äntligen fixat studentpresent till brorsan också! Ångestframkallande uppdrag må jag säga! Men nu är det klart och jag håller tummarna att han kommer gilla den =). Passade på att använda mitt presentkort på Cervera till en vattenkokare från OBH Nordica och en pajform från Le Creuset också. Mycket trevligt, för det kommer jag absolut behöva !

RSS 2.0