Meeeh

Åh vad jag HATAR att behöva vänta på duchen! Ffs, min inpackning har suttit så länge att det börjar klia i hårbotten!

Efter att ha varit hemma ville jag bara stanna där. Omgiven av kärlek och glädje. Här uppe måste man vänta på duschen. Vänta på att kunna laga mat (antagligen därför jag blivit så himlans smal). Den torra luften här uppe får min hud att spricka och ger mig eksem. Man kan inte shoppa här. Men man kan åka skidor =)! Jag ska åka så brutalt mycket skidor nu i helgen!!

När jag kom hem möttes jag av underbara presenter, bland annat jordens snyggaste plånbok och en parfym från Escada. Sen kom jag på att jag glömt visa er mitt superfina armband som jag fick i julklapp så passar på att slänga med en bild på det också =) !


Shopping för några månader framöver!




Kärlek!

Åååh, sitter hemma under en filt, myser till Harry Potter och dricker te och äter lyxfrukost! Tror nog jag ska ta mig en cappuccino också... Ska ta mig en liten sväng upp till Farmor och Farfar också, man får passa på när man är hemma =). Åååh, jag är så lycklig!! Kom hem igår ich fick se på fotboll, blev serverad kvällsmat, kröp upp bredvid Mammi i soffan... Och ikväll får jag träffa Pappi och imorgon får jag träffa Julia och kanske Malin. Jag känner hur mitt hjärta riktigt sväller av kärlek och tacksamhet över allt jag har här hemma!

Trysil!

Efter att ha startat resan mot Trysil med en bil i diket och lång väntan på bärgare hade vi en trevlig men oerhört kall dag i Trysil =)!

Jag är högt över molnen


Bilder!

Sötnötter, äntligen är dagen här då jag bjuder på bilder igen!

Började med att jag och Natalie åkte lite offpist i hundfjället, drog ner till byn och sen käkade supergod middag på Rådhuset =). Fisksoppa och ett glas vitt med bara Natalie som sällskap. Så skönt med lite lugn tid för deeptalk bara vi två. Mys!

Meeen, Frances är på verkstad...Hon mår inte så bra =(. Är orolig för min skatt!






Jag vet...

Jag vet att jag är lite tråkigt just nu. Eller lite tråkig är jordens underdrift! Inga bilder, ingen text, inga funderingar! Bara mängder med jobb. 2 dagar kvar sen är det dags för efterlängtad ledighet! Så BRUTALT efterlängtad ledighet som ska fyllas med skidåkning om vädret tillåter. Det kan vara bland det bästa som finns. Skidåkning alltså. Och ledighet.

Litet citat från Daniel Adams-Ray; Om det slår gnistor är det knappast dig jag tänder på.


Stolt tjej!

Jag måste berätta, jag måste få skryta litegranna, för jag är så sanslöst stolt över mig själv!

Var ochåkte i Hundfjället idag med mina fina, och på vägg upp i liftenkläcker galna Natalie ut sig idén om att vi ska köra lite offpist. Lite nervös tjej. Sen fattade jag att vi skulle åka alldeles bredvid Väggen. Nerför stupet. MYCKET nervös tjej! Har nästan aldrig varit så rädd som när jag stod där på kanten och bara såg ett jättestup nedanför spetsarna på mina skidor. Sen fanns det bara en väg ner och det var... neråt =P!

Efter att ha hasat mig en liten bit insåg jag att det bara samlades mer och mer snö under min dalskida och att jag snart skulle stanna upp helt. Jag var helt enkelt tvungen att lägga en sväng. Och den millisekunden närbåda spetsarna pekar neråt, innan man inser att man lyckats komma runt i den djupa snön utan att fastna,då har man hjärtat i halsgropen! Men ju längre ner vi kom, desto roligare blev det! När man liksom hittade tekniken för att inte fastna. Och ju längre ner man kom desto mer sprutade kroppen ut mjölksyra! Efter att ha stannat två gånger för att vila låren,och två gånger ofrivillig vila när jag vurpade, stod jag äntligen nere på säker,platt mark igen! Stoltare än på länge!



Stuuuuuuuuuupeeeeeeeet!




.......

Ojojoj, trött tjej nu. Längtar hem efter shopping, både  efter kläder och en shoppingrunda på IKEA. Jag har väl aldrig haft sug efter IKEA tidigare? Det är ju jag som hellre sitter i bilen ensam i timmar än att sätta min fot där...! Man blir ju äldre eller nåt.

Slänger upp lite fler bilder från nyårsafton, på dagen. Hur kan det heta nyårafton hela dagen och inte bara på kvällen förresten? jaja, whatever.






TRÖTT!

Helt slut tjej efter att ha suttit uppe och kollat på hockeyn med mina sambos för att sen börja jobba 8 imorse. Nu är klockan halv sjuoch jag ska sova. Godnatt.

Nyår!

Hjälp vad lycklig jag varit när mina älsklingar varit här över nyår. Så konstant lycklig. Nu har några av mina bästa åkt och snart åker resten. Usch, nu blir jag ledsen.

Men nyårsafton var magisk! Började dagen i backen, några drinkar på Ski Lodge, mer åkning, After Ski, trerätters, tolvslaget vid Gustavbacken och massa fest! Underbart!

Tack Julia och Philip som lämnade en flaska Moët för att de fick sova på vår soffa en natt, det är kärlek det ;) !







RSS 2.0