Att hitta orden.

När man inte själv kan hitta orden, då finns alltid Daniel;

Vi flyger utan vingar
I skuggan a betongen
När horisonten flimrar
Släpper vi kontrollen



Att våga...

När man vill så mycket att det är som om hela ens värld kretsar kring det, men inte vet hur tusan man ska våga. Det är definationen av frustration. Man vill men är rädd att bli sårad. Att det ska hända igen, att man ska hamna på botten igen. Samtidigt med vetskapen att om man inte vågar kommer man vara...neutral igen. Inte sådär sprudlande som jag varit nu. Inte sådär ändlöst glad. Jag vill ju bli sån igen. Men vill inte att det ska bli så fel som det blivit förut.

Det är precis som att stå högst upp i hopptornet och vilja ha modet att hoppa fast man lika mycket vill klättra nerför stegen igen. Man vet hur härligt det är efter man hoppat. Men samtidigt är man lika livrädd för att slå ihjäl sig varje gång.

Hoppa eller inte hoppa, det är frågan...


Sån påfrestande känsla.

Hur jobbig är inte känslan av ovisshet? Av att vilja så mycket men inte veta alls. Denna väntan! Den tar kål på en varje gång. Man känner hur hjärtat slår snabbare än normalt, hur man kikar på klockan varenda minut, hur man inte kan koncentrera sig på någonting. Inte ens på nya avsnitt av Family Guy. Då är det riktigt illa.


Att bli lycklig igen.

Just nu undrar jag om det ens är möjligt att bli lycklig igen? Fattar inte varför jag känner såhär, jag brukar ju inte bry mig! Jag brukar inte bry mig för att jag har väldigt svårt att känna något för någon och jag kände väldigt mycket för dig.Jag hoppades så sanslöst mycket.

Och nu, ett enda litet levnadstecken från dig och jag mår...bra? Ne, inte bra. Men bättre. jag blir förvirrad av mig själv just för att detta är en så ovanlig rekation för mig. Jag vet inte riktigt hur jag ska hantera situationen. Så jag bara flyter med och hoppas det är en bra idé. Men jag är inte säker. Jag vill inte gå igenom detta igen för då går jag sönder helt.

Men att komma tillbaka hit var jobbigare än jag trodde. Jag som verkligen var säker på att jag samlat ihop mig själv de senaste dagarna blev motbevisad när jag kom in i mitt sovrum, lade mig på sängen och kände hur min kudde luktade precis som ditt hår.Och hur svårt det blev att andas.När jag skulle bära upp tvätten och insåg att de var kläderna jag haft på mig när du gick. Som ironiska nog var samma kläder som första gången vi sågs. När jag hade duschat och såg det som redan hunnit bli "din" handduk. Då var jag inte så samlad som jag trodde. Jag förstår inte hur jag kan känna såhär mycket? Mammi säger att det är positivt, att jag ska vara glad att jag fått känna sån lycka även om smärtan därefter blir så mycket större. Det är tydligen något fint. Jag försöker hitta logiken hur denna smärtan kan vara följden av något fint. Men mammi har alltid rätt så... Jag antar att det var väldigt fint...

Och hur mycket jag nu hoppas på en lösning. Det är det enda jag vill just nu.

Svävar.

Det känns som om jag svävar. Som om hjärtat slår alldelesför fort och jag inte kan andas. Som att jag ska kräkas men inte orkar uppbåda energin som krävs. Som om jag ser mig själv utifrån. Ovanifrån. Som om jag inte kan tänka. Inte vill tänka. För tänka innebär att känna. Jag måste ut, måste bort! Klockan är kvart över fyra på natten och jag vill inte sova. Kan inte. Orkar inte? Jag måste hem. Vad faan har jag att hämta här?

Tjugo över fyra. Jag måste packa. Måste hem. Mamma kom och håll om mig så jag inte går sönder! Pussa mig i pannan och få mig att kunna andas normalt igen. Prata med mig som bara du kan och ge mig styrkan att röra mig.

Halv fem. Jag ska aldrig någonsin mer vara så dum. Aldrig. Du sa åt mig att man måste visa kärlek, att man måste våga ge kärlek. Men titta vart det tog mig! Det tog mig till illamående, en känsla av maktlöshet, som om hjärtat vill ut ur kroppen. Som om jag faller handlöst. Men aldrig slår mig för det finns ingen mark.


lycklig.

Är så lycklig men känner inte att jag behöver bevisa det för hela världen genom att slänga upp det här. Jag har vettigare saker för mig just nu ;)

inte sugen.

Inte alls bloggsugen. Livet leker och jag mår skitbra och har inte den minsta lust att dela med mig av det på nätet bara. Jag vill vara nöjd och glad och lycklig lite sådär i hemlighet ;)...

Tillbaka i Gbg!

Hej igen!

Efter några bloggfria dagar i huvudstaden är jag nu back on track! Bilder kommer först imorgon men jag kan ju ta och dela med mig av mina åsikter om Stockholm=).

Jag och Malin kom upp rätt sent på Torsdag kväll så den kvällen spenderades liggandes i soffan medan vi tittade på "Sol, Fest och Oroliga Föräldrar" och var helt chockade! Över hur lugna ungdomarna var! Och hur arga föräldrarna var XD.

Rise and shine 9 på fredag morgon och hör och häpna - Malin var på gott morgonhumör!!!!!! I know!!!! Det är nog första gången jag väckt henne så tidigt och inte fått ett "jag hatar dig så mycket just nu" till svar! Solen sken från en klarblå himmel så en rätt stor del av dagen bestod av att sitta på ett espresso house och kolla på folk och bara njuta av livet! Sen blev det en del promenerande på stan och ett underbart men inköpslöst besök i Marc by Marc Jacobs-affären innan vi mötte NickePicke. Och sååååå glad jag var att se honom igen!! Hängde ihop hela kvällen, drack lite vin och bara softade =).

En av sakerna jag verkligen ville göra i Stockholm var at tåka till Gamla Stan, så det gjorde vi på Lördag förmiddag. Och det måste jag säga var det absout mysigaste ever! Så himla vackert! Trodde det skulle vara rätt litet men vi gick imkring där superlänge och bara myste bland de små gränderna och gamla butikerna! Efteråt gjorde vi en liten tidsresa in mot city igen och shoppade litegranna ;). Aldrig fel. Kvällen började på en restaurang med mysigaste Sälenfolket innan jag och Malin avslutade vår weekend på White Room=).

Så, vad tycker jag nu egentligen om Stockholm? Estetiskt vackert, stort och bra utbud, snygga människor. Men jag skulle inte vilja bo där... Det är en väldigt rörig stad enligt mig, med konstig uppbyggnad och den är lite svår att förstå sig på samtidigt som den inte riktigt gav den där hemtrevliga känslan som Götet ger =). Jag vet att det kan bero på att jag kan Gbg bra men jag tror också att en del berodde lite på människorna. Jag brukar gilla stockholmare men vi stötte på en hel del sryga människor som fick mig att lite tappa det riktiga suget för staden. Synd att sånt ska få påverka ens syn på saken men det är på något sätt oundvikligt att det gör det... Men en underbar weekend, that's for sure!


HTC

Det blev en HTC Wildfire S =)

Ser INTE fram emot slutfakturan på över 2 000...


Sommaren 2011

Sommaren 2011 är över. Sorgligt men sant. Nu är det höst och dags för nya äventyr! Jag har faktiskt inget direkt emot hösten. Man kan sitta inne och kura ihop sig under en filt med en stor mugg te och en bra bok. Man kan fixa ett mysigt litet hemmaspa. Shoppa höstkläder är ju alltid skoj. Och såklart det bästa av allt - när hösten kommer är det snart dags för vintersäsong!

Lite underbara bilder från sommaren som gått;










ny mobil

Nu är det bekräftat att min älskade pluttmobil inte kommer tillbaka och att jag behöver en ny. Vad tycker ni är smartast; köpa en ny bara eller betala av resterande jag har kvar på mitt abbonemang och teckna ett nytt?

Sen undrar jag ifall någon har tips på en bra mobil?


Planerar lite...

Även om hela Stockholmsgrejen är väldigt spontan så finns det några saker jag verkligen vill göra;

* Gå på Lars Wallins utställning!
* Promenera i Gamla Stan
* Traska runt inne på NK och låtsas vara stekare
* Spana in Marc by Marc Jacobs-butiken
* Festa på något grymt ställe
* Träffa Fia!
* Ta en lång fika, helst utomhus i soligt väder, och bara njuta av livet och kolla på folk =).

Stockholm!

Nu är Stockholm till helgen bokat och klart ;)!


wtf?

Hej där!

Hade en aprolig kväll med Malin Abrahamsson igår förutom det lilla faktum att jag tappade min mobil. Jepp, första gången någonsin som jag tappat något på krogen! Och jag som har ett helt år kvar att betala av på den... Fml.

Men innan den lilla incidenten träffade jag på ett helt gäng fransmän som var på semester i Gbg och hängde med dem hela kvällen. Trevligt nog tyckte de att vi skulle prova på en del av deras kultur; i form av Dom Pérignon. Jag är väldigt långt ifrån en brat och har i princip bara druckit det på vissa nyårsaftnar (oftast dricker vi mousserande vin) och när Mammi och Pappi fyllde 50 och sånt, men den var fantastiskt god! I like!


Andas.

jag ska andas och inte vara arg, jag ska andas och inte vara arg, jag SKA andas och inte VARA ARG! Men vad faan i helvete (ursäkta Mammi men det var tvunget att komma ut) är ditt *piiip, piiiiiiip, piiiiiiiiiip* problem? GAH!

Sådär, nu känns det mycket bättre =). Varför känns det alltid bättre efter man skrikit lite?

Gick ut imorse för att köpa nytt proteinpulver då jag upptäckte att mitt var slut när jag skulle äta frukost. Illa. Hade lite ont i huvudet och eftersom jag inte hunnit dricka kaffe unnade jag mig att köpa med mig en enorm kaffe från espresso house som enligt mig har det godaste kaffet i världen typ =). Kommer in i affären (MM sports om ni undrar, grym affär med grymma priser) och möts av typ det snyggaste ever! Så snygg att jag är heltuppe bland molnen och glömmer mitt underbara kaffe i affären! Och kommer på det första när spårvagnen åkt iväg. Skit också.

Tänkte att innan jag åker hem ska jag förbi Circus Sale och kika lite. Bara titta om de fått in nåt nytt liksom. Inte handla, bara... få lite inspiration eller nåtl? Jamenvisst... Kom ut med nya skor, en ny långkofta och typ coolaste linnet ever med luva och fejkskinndetaljer (herre vilket ord) på axlarna. Jaja, me like ändå =) !

Vinet och räkorna står i kylen och jag är sjukt redo för en grym kväll.




Helt slut!

Jag är helt slut i hela kroppen! Varenda muskel i hela kroppen darrar och jag orkade knappt uppför trappan! Men kettlebells var superkul och jag kommer definitivt gå på det igen. Det är en träningsform som passar mig - intensiv, svettig och krävande. Igår skulle jag ju på Core och Afro men istället för afro blev det Zumba som jag kan säga definitivt INTE passar mig. Kände mig superfånig där jag skuttade omkring och blev lite lätt ansträng men inte supermycket. Jag vet såklart att det beror på hur mycket man tar i men det gick bara inte=P. Ne, det får vara betydligt mer power i ett pass för mig. Om man nu inte tänker i termer av yoga och bodybalance vilket jag också älskar! Det är jobbigt och svettigt och krävande men ändå ett avslappnande pass =).

Åt supergod mat idag också; tonfisksallad med bulgur!
Tonfisk, kikärtor, sallad, tomat, bulgur och en burk creme fraishe med paprika/chilli-smak. Rör om alltihop och det blir supergott!


Bild hämtat från fitnessguru.se


Pt-session!

Hej på er!

Är nervös idag, ska iväg på pt-session och funderar över vad hon ska tro om min styrka =P... Obefintlig! Därefter blir det kettlebells ikväll =). Det enda positiva med att varken ha kommit in på en kurs eller fått jobb (än) är att man har massa tid att lägga på gymmet...

RSS 2.0