Ååååh

Åh, jag kan inte släppa hur genomcharmig lägenheten igår var ! Ska försöka att inte tjata om det men åååååååhhhhhh!! Jättesynd att varken Mammi eller Pappi kunde vara med och kolla, för i och med de kmr inte kunna dela min entusiasm och så kmr jag bli nerdragen på jorden och bli skitsur över det probably...

Jaja, idag blir det till att packa ihop Götet för sommaren så får vi se vart i denna härliga stad jag landar i höst =)

LÄGENHET!!

Åh, jag var och kollade på denna superfina lägenhet idag! Min fina Julia var så snäll och följde med mig när inte Mammi och Pappi kunde och vi var rörande överens om två saker; underbar lägenhet och supermysigt område! Och vad mer kan man kräva? Ett okej pris, och det är det för tillfället, sen får vi se på tisdag när budgivningen startar...

Har gått lös lite på stan och shoppat, bland annat ett par jeans =). Annars var det mest mer nödvändiga grejer, typ solskyddskräm och hudkräm. Men det konstigaste hände inne på Kompassen idag. Säkerhetsvakter började spärra av hela området för en bil stod och fyllde hela området med tjock, äcklig rök och jag antar att det var nån säkerhetsrisk ifall det brinner och kan explodera typ. Och sen kom det massa brandbilar och grejer. Men lite action mitt i shoppingrundan var oväntat!

Min bästa =)

BTW

By the way vill jag ha sjukt långt hår igen...


HURRA!!

Hipp Hurra för mig!!

Firade min födelsedag igår, med massa god mat och massor med bakelser. Mammi hade bakat en helt fantastisk tårta av ckokladbotten och vit chokladmousse ovanpå. Mums fillibaba! Det märks att jag är i flyttåldern nu, fick massa superfina och bra grejer! Margretheskål, Jelly Bean-skål, Nigellaskokbok, presentkort på IKEA, stavmixer...Ja, ni ser temat! Sen att de hade färgmatchat (omedvetet) i rosa var ett plus i kanten!

Började dagen med att Frances klarade besiktningen, en sån lättnad! Jag har ju egentligen inte haft en aning omvilket skick hon varit i utan bara älskat henne villkorslöst. Men jag fick med mig ett varningsord om att jag har glapp i en styrled som jag måste fixa. Det är inte akut men om man kär för mycket kan den tydligen hoppa ur och då kan man inte styra bilen. Livsfarligt ju. Har ingen aning om vad detta är för nåt, men det låteronekligen dyrt... Ska få ett prisförslag från bilverkstan i veckan. Tänkerinte boka en tid innan jag vet hur mycket sparkontot behöver tömmas!

Men jahapp, vad tusan ska man göra nu då. Mamma jobbar, pappa jobbar, brorsan är i skolan. Forever alone. På min födelsedag dessutom. Ska kanske roa mig med en sväng till stan och utnyttja min present på 100 spänn från Body Shop. I och för sigkostar medlemskapet 100 spänn också så det går på ett ut, men det är det enda medlemskapet jag inte tvekar på att betala. De gör så mycket gott och är så engagerade i frågor som får mitt hjärta att brinna lite extra.


Stort grattis till Mammi på mors dag också, dock en dag försent här på bloggen men. Världens mest kärlekfulla Mamma, tack för att du alltid, alltid, alltid ger mig så oändligt mycket kärlek.


Tjockis!

Sitter här och kommer på mig själv med att äta cupcakesmet direkt ur bunken. Inte konstigt att min kropp väller ut på ställen den inte ska välla ut på..

Ifall Julia inte jobbar ska jag försöka tvinga med henne på lägenhetsvisning nästa vecka på denna http://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-1rum-kalleback-goteborgs-kommun-ostgatan-22-3845676 lägenheten. Annars tänker jag gå själv, hur läskigt det än känns! Fast helst av allt vill jag bo nåt mer i stil med http://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-4rum-lorensberg-korsvagen-goteborgs-kommun-cederbourgsgatan-8-3785022. Jaja, det kommer när jag är färdigutbildad advokat =)

Vacker inspiration

http://rodeo.net/tattoologist/files/2011/11/emailIMG_0743.jpg

http://rodeo.net/tattoologist/2011/12/24/words-62/ 

http://rodeo.net/tattoologist/2012/02/22/tiny/

http://rodeo.net/tattoologist/files/2011/10/emailDSCN0975.jpg


Soligt.

Soligt och skönt ute, men inte tusan kan jag njuta av den. Det är för mycket tankar och känslor som snurrar.

Ajaj!

Ajaj, ont i tån nu! Men hemma iaf! Har kikat på en lägenhet också, men priset var redan uppe i 1,3 mille trots ett rätt off läge. Jaja, letar man lägenhet i Götet får man inte vara lättchockad...

Och blääääääääääääääääääääää, jag har fått nog av alla insinueringar och småhintar, tala klarspråk istället om du har nåt att säga människa!!

...

Idag smäller det (igen). Iväg mot Carlanderska. Men först kanske man skulle ta och soooola lite ;)...

Sommar!

Åh, idag har det känts som sommar! Hoppas den är härför att stanna!!


...

Dagens känslor; hatisk, irriterad, otillräcklig, brunbränd, trollhårig och så in i helvete trött på allt.


Helgen

Bjuder på lite bilder från helgen tänkte jag =).

Som jag redan berättat hade jag mysfrulle med Julia i Fredags, och sen var vi duktiga och kompistränade på kvällen ! Inspirerad av detta startade jag lördagen med ett bodypump-pass och satan i gatan vad ledsen jag var när jag gick därifrån. Denna kropp som en gång var så sinnessjukt stark är det inte längre. Hur mycket jag än försökte tvinga mina muskler att lyfta de vikterna jag brukade använda så gick det inte...Ledsen tjej. Vägde upp min ledsenhet genom att inhandla sötaste klänningen ever till min brors student =). Sen blev jag ännu mer uppryckt när mina fina tjejor kom och drack vin hos mig innan vi fortsatte med lite drinkar på Locatelli! Härligt att man blivit vuxen nog att inte vara ute till 5 och bli asfull hela tiden, nu var vi hemma vid halv 3 och kände inte ens av att vi druckit på söndagsmorgonen!

Lyckliga över att inte vara bakis begav vi oss ut på stan i det supervackra vädret och fikade på Brogyllens uteservering. Supergod fruktsallad, kaffe och lite lätt brända axlar senare skildes vi åt, men bara väldigt tillfälligt då jag och Malin hade biodejt på kvällen =). Såg Tim Burtons nya Dark Shadows, och den var precis så Tim Burton-underbar som bara hans ilmer kan vara! han är en person jag verkligen skulle vilja träffa! Är så nyfiken på hur det står till i hans magnifika sinne, hur han kan skapa sån magi med sin fantasi! Underbara, underbara Tim Burton!

Har varit duktig och tränat med Mammi idag också, har upptäckt att jag inte är sådär görnöjd med min kropp just nu... Vill ha tillbaka rutorna nu. Dessutom; folk som är så jävla pinnsmala och äckligt vältränade som ändå tjatar och tjatar om ett kilo hit och två kilo dit gör mig galen snart! Man kan ju bli knäpp för mindre!!







Mina underbara vänner <3

Härliga dag!

Härliga, härliga dag! Mötte upp Julia för frukost på Brogyllen, och VILKEN FRUKOST! Spenatbröd, ost, skinka, croissant, hallonmarmelad, färskpressad juice, kaffe, melon, kiwi, youhurt med färska hallon, och ägg. Huuuuur mycket som helst! Vi åt i flera timmar XD ! Därefter köpte jag en ny sport-bh som sedan invigdes med en löprunda med Julia genom centrum i det fina vädret. Mitt första träningspass sen jag kom hem från Sälen, blev sjuk och opererade bort mandlarna och det gick mycket bättre än förväntat!

Klappar mig själv på axeln!


Smögen!

Åh, denna mysdag! Åkte ut till Smögen med Mammi och Pappi och käkade på mitt blivande sommarjobb. Vi beställde in skaldjurspasta, fisksoppa och skaldjursplateu och typiskt oss skulle vi dela på allting så snart käkade vi alla tvärs över bordet. Allt var supergott, jag får varmt rekommendera er att käka på Göstas påSmögen om ni har vägarna förbi! En promenad på bryggan, noterade att puddingen från förra året verkar vara kvar även i år, köpte lite godis på Sommargott och bara njöt av livet. Härliga dag!

Åkte tåget till Gbg nyss, har flera roliga d agar framför mig. Ska möta upp Julia för frulle på Brogyllen imorgon bitti, tjejkväll på Lördag, bio på Söndag och sen möjligtvis träffa fina Viktoria på Måndag =)!


....

Bygg nåt vackert
Eller krossa allt.


Lugn dag

Idag blir det bara en väldigt lugn dag här i Götet, och det är precis vad jag vill ha. Inte behöver egentligen, jag skulle behöva fullt upp runt omkring mig för annars funderar jag så jävla mycket. Men någon gång måste man ju låta alla tankar skölja över en också, man kan inte skjuta upp dem i alla evighet. De ligger de hela tiden där i bakhuvudet och stör ändå...

Underbar helg!

Åh, vilken underbar helg jag har haft! Har varit så lycklig!

Först blev jag lycklig bara av att komma till Gbg igen,sen blev jag lycklig av att hitta massa kläder och smycken där som jag inte använt sen i höstas när jag sist bodde där, därefter kom lyckan personifierad i form av Malin och igår i form av Julia. Och shopping gjorde mig också lycklig. Mycket lycka med andra ord!

Hade flera timmars deeptalk med Malin och det kändes som om vi aldrig varit ifrån varandra! Har man varit bästisar sen man var 8 år är ett halvår isär ingenting ju =)! Är så glad att vi alltid mognat i samma takt, haft samma funderingar, samma värderingar, samma sätt att vara... Det är då man klarar att inte glida ifrån varandra.

Hade en supermysig fika med Julia och Philip (jag och min nästa kille ska bli som dem, de är min parförebild! Så himla härliga att hänga med!) och sen lyxade jag och Julia oss med ett glas rosé på takterassen på Scandic Rubinen och följde därifrån se stackars satarna som sprang Göteborgsvarvet upp och nerför Avenyn... Blä. Det lämnar jag mer än gärna åt andra. Avslutade vår mysdag med hemmagjorda burgare och pommes som aldrig blev klara innan vi helt utmattade somnade i var sitt hörn. Massa kärlek på det!




Ny tröja från Monki!







Bästa Vänner







Frukost, Jordens mysigaste innegård.

Shopping!

Nu har jag shoppat så mycket att jag är helt slut! Och har lite ångest över hur mycket pengar som rullat på några få timmar. Försöker försvara mig med att jag i princip inte shoppat på 6 månader, men det är inte helt sant ju... Ops...

Göteborg!

Åååh, efter en inställt tåg och en väldigt seg ersättningsbuss kom jag äntligen fram till mitt älskade Göteborg ! Regnet öste ner, men det gör ingenting! Jag är lycklig för här är det så vackert! Jag är ju en riktig mysmänniska och den här staden ger mig en myskänsla i hela kroppen. Lite som kring jul, fast året runt!

Imorgon ska jag bara promenera runt med en latte i hande, fönstershoppa massor och shoppa litegranna på riktigt och bara njuta och fundera över framtiden. Sen ska jag träffa fina Malin också, lycka !

Vettig dag ändå.

När man är sjuk/mår dåligt är det lätt hänt att man gör tre olika saker. Läser, Ser på film och sover. Eller fyra saker för min del för jag duschar ofta och länge. Nån sjuk tanke jag inte kan släppa om att bakterierna måste duschas bort. Jag har läst massor. Jag har sovit kopiösa mängder. Jag har sett på en hel bunt filmer. Och som jag har duschat! Men idag gjorde jag faktiskt något oerhört vettigt med min sjukling-tid! Jag började dagen med att baka grahamsscones som jag sen norpade i mig trots att det gjorde ont, för det var så himla gott! Därefter satte jag ihop ett helt fotoalbum från vintersäsongen, och så lipade jag en del över att det är slut. Men albumet blev fint iaf!

Klappar mig själv på axeln !



Låt mig sova!

Smälla hals, låt mig sova ! Sluta göra så ont att jag vill gråta !

Jag tyckte det lät konstigt när läkaren sa att man först skulle må rätt bra och att det efter några dagar skulle göra ondare igen, men minsann hade han rätt. Fy satan, inatt har jag inte sovit mycket. Man tänker inte på hur ofta man sväljer förrän det görså förbannat ont. Det är väldigt ofta kan jag meddela! Dumma läkare som inte skrev ut mer diklofenak heller, nu måste jag ju snåla på dem. Satan i gatan.

åh...

Åh vad jag saknar mina sambos nu. Saknar hela livet där uppe, all fart och fläkt! Bjuder på lite tidigare ovisade bilder på det bästa livet man kan leva !









Smärta!!

Denna smärta knäcker mig snart! ska fortsätta sova. natti.

Ajajajajajaj

Jag vill döda min hals! Gör så satans ont! Tyckte de snålade med receptet på dikklofenak också så snålar lite på den... och jag vill bara ÄTA! Men det går bara inte, jag kan knappt dricka! Första kunde jag inte äta så mycket annat än youghurt sen i måndags, var på Näl i Onsdags och fick order om att fasta, samma i torsdags när jag opererades och nu verkar det som om det enda jag kan få ner är flytande mat. Ofrivilligt viktdropp på det...

SJUK!!

Meeen jobbigt. Började må dåligt i bilen på väg hem från Sälen. Kände hur det gick trögt att svälta, huvudet började dunka. Nedrans förkylning tänkte jag ! Sen blev det värre. Och värre. Och värre. Och när jag vaknade i morse och det kändes somom mina öron, mitt huvud och min hals skulle sprängas och jag bara grät för att det gjorde så ont, då var det dags att ringa vårdcentralen! Gick ditt och han konstaterade att jag hade jätteirriterade halsmandlar och en HALSBÖLD (!!) och fick tid på Näl för att de skulle skära bort den under lokalbedövning. Så åkte dit, tog skitonda sprutor i gommen och svalget, halvt spydde upp bedövningmedlet på läkaren för att han sprutade det rätt ner i min hals, och sen ... hittade de inte bölden. Antagligen ligger den för djupt för att den ska nås under lokalbedövning eller så är halsmandlarna ivägen och måste bort först. Så jag får glatt åka tillbaka imorgon igen och antagligen operaras. Vill inte ! Vill INTE sövas !

RSS 2.0