26 augusti

När man inte tror att en människa kan bli värre, så blir de det.
Jag ogillar dig inte.
Jag fullkomligt hatar dig.
Du är inget annat är ren ondska.
Du är ett äckligt jävla as, och jag fullkomligt hatar dig, av hela mitt hjärta.

Kommentarer
Postat av: S

Vissa folk har den förmågan att vara skapta av ondska. Stötte själv på en man med enbart ondska i sig i somras. Trots att han tog ALLT som var mitt gav jag honom hell. Visa personen i fråga att du inte tolererar det med alla medel möjliga, om det inte är jag så tillvida.. Då börjar jag nog gråta..

2013-08-27 @ 08:07:04
URL: http://kompulsiv.blogspot.com
Postat av: Sofhi

Men självklart orkar du. Du är ju en urstark och självständig tjej, det har ju till och med jag märkt! Du har redan tagit första steget genom att säga att han beter sig illa åt och att du inte vill ha det så. Jag vet att du tänker nu "lätt för dig att bara sitta bakom en skärm och säga saker jag borde göra" för det är grymt svårt att orka stå emot sådana människor. Män som beter sig illa är rädda, dom är rädda för kvinnors styrka och självständighet och att vi inte behöver någon annan i våra liv. Han äger inte dig, du äger dig själv och den som ska stå högst upp på Viktiga Listan i ditt liv är inte en Han utan DU. Visa honom precis vad du känner. Annars får jag väl komma ner till gbg och banka vett i skallen på honom.
(Nu vet jag ju inte ens vad som skett eller så, men en man som får en fellow sistah att må dåligt gör att jag får spunk.)

2013-08-27 @ 09:06:23
URL: http://kompulsiv.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0