Julklappar!

Tja, jordens mest effektiva tjej här!

Har idag inhandlat alla julklappar, nästan i alla fall. Har inte hittat något till Pappi än, hur kommer det sig att det alltid är svårast att handla till pappor? De önskar sig aldrig något speciellt och de har redan allt. Och det de behöver, som typ kallingar och strumpor och mössor och vantar, köper man ju varje år! Får allt klura lite till på den julklappen... Nu tycker ni kanske jag är tidigt ute men jag åker till Sälen och bara en och en halv vecka och sen träffar inte jag min familj förrän efter nyår så jag lämnar alla deras julklappar hemma när jag åker. Tror de postar upp mina men jag är på tok för lat för det =P!

Så, mellan elva och tre gick jag omkring på stan, började vid avenyn, bort igenom haga, runt järntorget och esperantoplatsen via domkyrkan till arkaden och nordstan... Strax efter tre bar det av mot gymmet och halv fem var det en myckt trött tjej som ställde sig och lagade pannbiff med rotfrukter och spenat! För att därefter städa hela köket! Resten av lägenheten orkar jag nog inte ta idag, det får vänta till imorgon...

När allt det var gjort gjorde jag iordning en kopp riktigt kryddigt te och satte mig och slog in mina paket med julmusik i bakgrunden. Om jag får säga det själv blev jag riktigt nöjd med resultatet! Hittade riktigt fina metallicpapper i lila och guld och söta snören i silver och blått med texten "Till Dig" på! Tycker det är roligt att slå in klapparna fint och brukar alltid tacka nej när de frågar om de ska slå in dem i affären. Jag har allt en lite kreativ sida längst in ändå!

Här har ni resultatet i alla fall =).



Kommentarer
Postat av: Sofhi

Jag drömmer om att få bo vid avenyn. Vasagatan eller något nära det. Men let's face it. Vi är unga, fattiga utan några större tillgångar.. Vi kommer inte ha så tur tror jag... :(

2011-11-16 @ 22:11:43
URL: http://kompulsiv.blogspot.com
Postat av: Caroline

Men för 1,2 mille kan ni lätt bo i typ majorna, masthugget eller liknande =)

2011-11-17 @ 10:52:39
URL: http://carolineslillablogg.blogg.se/
Postat av: Sofhi

Hittade en snyggislägenhet vid Linné som jag vill äga, 1,3 tror jag den låg på :) Men man får antagligen börja med hyresrätt :P



Jag låg faktiskt och tänkte på hur min träning utvecklats till nåt skumt. Men jag tror inte att det är så farligt. Jag äter normalt, tror jag, för jag blir ju bara biffigare och biffigare för varje dag så det är nog ingen ko på isen.. heeh..

2011-11-17 @ 11:16:13
URL: http://kompulsiv.blogspot.com
Postat av: Caroline

Fast det där med att matvägra och bara dricka te som "straff" för att man missat träningen och konstant tänka att om man sitter still kommer kilona krypande är allt annat än sunt tänkande...

2011-11-17 @ 12:10:55
URL: http://carolineslillablogg.blogg.se/
Postat av: Sofhi

:/ It hurts when you say that.

2011-11-17 @ 13:00:46
URL: http://kompulsiv.blogspot.com
Postat av: carro

Det är inte meningen att såra dig men jag är så orolig för dig...!

2011-11-17 @ 20:08:31
Postat av: Sofhi

Fick en rätt sårande mening av Victor nyss med :/ Jobbigt att höra sånt!

2011-11-17 @ 22:09:36
URL: http://kompulsiv.blogspot.com
Postat av: Caroline

Meh, vad sa han för dumt...? Och även om det inte är meningen att såra dig genom att säga att ditt sätt att se på träning och din kropp kanske du bör reflektera om det åtminstone ligger något pyttelite i det...?

2011-11-18 @ 09:44:51
URL: http://carolineslillablogg.blogg.se/
Postat av: Sofhi

Det var ju inte sårande så som att han sa något otroligt elakt. Men han antydde på ätstörning och att om det är så måste jag skrivas in på psyk igen (som jag precis skrevs ut från) och sluta träna..

Det skapade panik och jag mölade pepparkakor efter det för att bevisa nåt. Men det funkade ju sådär eftersom jag mådde dåligt av det..

2011-11-18 @ 09:48:13
URL: http://kompulsiv.blogspot.com
Postat av: Caroline

Men let's face it, du uppvisar ju så många tecken på ätstörning och det är klart att vi är oroliga... Det är inte sårande på det sättet, det är av välvilja. Tycker du inte själv att du har ett ohälsosamt förhållande till mat och träning?

2011-11-18 @ 12:13:06
URL: http://carolineslillablogg.blogg.se/
Postat av: Sofhi

Nej det är ju inte sårande i den mån att jag känner mig kränkt utan mer att det svider att höra. Att något jag trodde hade blivit min nya hobby och livsstil utvecklats till något fanatiskt.

Jag vet inte vad jag tycker om min inställning till allt för den känns så rätt, den får mig att inte må dåligt över min kropp.. ah nu är jag här igen och lutar mitt tunga huvud mot din axel så du får nackspärr. Jag ber om ursäkt.

2011-11-18 @ 14:29:49
URL: http://kompulsiv.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0